Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ratni filmovi stari potrazujem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ratni filmovi stari potrazujem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ratni filmovi stari potrazujem
    Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2007 u 20:53
lijep pozdrav

evo sad sam u nekoj fazi starih ratnih filmova,pa bi mi trebali u divx formatu s nasim prijevodima,znate ono nijemci ameri i sve sto se dogadja u 2 svetskom ratu.
 pa ako netko nesto ima neka mi posalje spisak na mail pa da se razmjenimo ili vec neka druga protu usluga za to

hvala svima unaprijed

ps moze i neki popis filmova pa mozda mogu da ih i skinem naravno ali samo ako imaju prijevode
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2007 u 19:42
sto nema nitzko nekekav popis ratnih filmova koji imaju prijevode na ovim stranicama pa da ih ja skinem.
 zanimaju me sam teme iz 2 svjetskog rata,ajde pomognite mi s naslovima

hvala unaprijed
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.