Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BAN: just_a_girl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BAN: just_a_girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BAN: just_a_girl
    Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2007 u 13:07
just_a_girl je od malopre dobila BAN, i bice stavljena na Crnu Listu iz razloga prevare u razmeni.

Nas kolega Migluhak je ostecen za 30-ak diskova.

Pricao sam sam njom i rekla je da ce poslati diskove u roku od nedelju dana, sto nakon evo vise od nedelju dana nije ucinila. Stoga dobija ban koji ce se skinuti ukoliko izmiri svoje obaveze prema kolegi Migluhak!

Ovo neka bude upozorenje za sve prevarante da se to ovde nece tolerisati!!!

Ažurirao dr koks - 20.Listopad/Oct.2007 u 13:08
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2007 u 13:09
Cry
trebamo se organizirati i početi koristiti bejzbol palice
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 12:23
sto znaci ban dok te neko vec zaj... i zakine za odredjen broj diskova.a jako malo njih ih onda kasnije i posalju.mijenjajte samo s provjerenim ljudima,ima ih tu jako puno koji su ok,ako niste 100% sigurni za drugu stranu da ce biti fer,ne mijenjajte!!!
mene je isto jedno govno zaribalo za 20-ak DVD-a.i sto mu mogu?od onda mijenjam samo s onima s kojim sam imala vise razmjena i sve ok

pozz
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2007 u 15:09
treba otvoriti neki topik
kao ono

ja pitam jel valja Pero perić

i onda se jave ljudi koji su s njime mijenjali i kažu šta valja a šta nevalja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,094 sekundi.