Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DrZee View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DrZee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2007 u 23:58
Imam jedno pitanje u vezi titlova, skinuo sam si epizode Tree Hill i Heroes serija i kada stavim titlove na hrvatskom jeziku ne vidim znakove č,ć,š,đ,ž nego se umjesto njih prikazuju neki drugi znakovi... Da li je problem možda u Regionalnom području za koji je serija namještena i ako je kako promijeniti to područje?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 00:31
gledas serije na kompu ili dva playeru (kucnom bioskopu)?
ako je na kompu onda to podesis u playeru preko koga pustas (napisi koji :)), a ako gledas na dvd playeru onda sacekaj da neko od kolega odgovori, nisam bas strucna u tom podrucju

Na vrh
brainbug View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brainbug Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 01:36
ja imam isti problem,filmove gledam ili u mv2 player-u ili u bullsh*t LOL (BS)  player-u?Kako da to podesim?

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 03:52
u bs-u udjes u preferences, subtitle, font i u script namestis central europian, a kasnije ako skines neki titl na cirilici, samo stavis na cyrillic i to je to.
(ako sam dobro skairala pitanje)
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 21:52
Tako je. Obicno se nalazi u opciji font. Samo izaberes central european i radice bez problema. Ako je u pitanju neki dvd player samo klikni na daljinskom subtitle. Pustis film i kad ti se pojavi titl stisnes subtitle. Ja imam philips i weg player, kod mene tako radi. Samo sto filips ima 3 koda za titlove, dok weg ima samo 2. Jedan je cirilica, jedan nasa latinica i treci je sa tim znakovima (kako god da se zove). Valjda sam malo nekome i pomogao. Pozzz
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
jovi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2007 u 16:56
I ja imam isti problem ali se ni u kom pomenutom slucaju ne resava
Jovi
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2007 u 04:02
kod mene mv2player sam se snalazi , ili cirilica ili latinica , ili makedonski sve pusta
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.