Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trade 2007
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trade 2007

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jbt47 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trade 2007
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 00:18
Znam da nitko do sada nije preveo ovaj film, ali da li netko ima titlove na bilo kojem jeziku za LIMITED R5 pa ću ga sam prevest? Mislim da bi film trebao biti i više nego izvrstan.
Evo i link, ako koga zanima: http://www.imdb.com/title/tt0399095/
Vive l'amour
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 00:25
Imam ja titlove za ovaj film ali su na riskom pa ako ti moze pomoci javi
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:27
Imas li taj film, jbt? Daj mi link.
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:31
ako moze bez ovog "JBT" imam film na share;)
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:37
Ema srce, to mu je nick smile73jbt47
Sta mi vredi share, ja sam na dial upu. Cry
Daj mi nadji neki link za skidanje, pliz.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:45
Originalno postovano od strane panonski govnar panonski govnar piše:

Imas li taj film, jbt? Daj mi link.

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=15357&PID=556288#556288
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:47
Thx smile61
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 01:50
U bre, i drugi put.smile61
LOL
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 08:46
Može Emma40, okači ga na ruskom ako je za tu verziju, pa ću ga počet prevodit. Hvala.
Vive l'amour
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 08:54
evo ti pa skini ovdje ako je za verziju koju imas:
http://www.opensubtitles.org/en/search2/sublanguageid-all/moviename-trade
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.