Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 3W PLAYER
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

3W PLAYER

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 3W PLAYER
    Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 13:58
http://www.moviecodec.com/topics/31349p2.html
http://download.play3w.com/
Evo skino film od axxa(transformers) i idem ga pokrenut na bs-player,ništa pa ga otvaram sa VCL-media playerom i nece !!!!piše mi da ga jedino može otvorit 3W Player i da mi odma stranicu za download tog playera,dobro!!Odem na tu stranicu skinem ga i krenem ga instalirat kad se upali NOD-antivirus i piše da je Trojančić unutra i da bi moglo bit pizdarija,a šta sada!!neću ga instalirat,a ako netko zna rješenje neka javi!(ovo gore je sajt sa komentarima u vezi playera i stranica di sam ga išo skidat)!!Confusedsa kojim playerom pokrenut film ,neznam!????

Ažurirao ddavid14 - 10.Listopad/Oct.2007 u 14:05
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 16:35
Nažalost batice, moj ti je savet shift + delete!!!! BEZ POGOVORA!!!!!
To govno 3wplayer je takva navlakuša za naivce da je to čudo!!! Nemoj da ti padne na pamet da ga instaliraš!!!!! Pun je trojanaca (sigurno ti NOD prijavi ovo: Trojan.Win32.Obfuscated.en? )

A ti razmisli malo:
Prvo, kakav je to fajl kad ga može samo jedan player otvoriti? 1. sumnjivo
aXXo ne radi nikakve sumnjive stvari, mislim kompresiju nekim je**m-li-ga-kakvim codecima. 2. sumnjivo...

Učitaj to govance od fajla u VirtualDub.... Šta kaže? Neće,a? SHIFT + DELETE!!!!!!!
To tvoje SIGURNO (100%) NIJE AVI fajl, nije nikad ni bio!!!!!!!!

Slična je fora sa čuvenim DIVO codec-om, mada kod njega zna da bude i pravi .avi.... + ako se neke stvari selektivno instaliraju, može i da proradi(ali sa tim mora oprezno!!!!), ali 3w - neće!!! nikako!!!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2007 u 16:49
To sam si i mislio da je cijeli film sranje,jer kad sam ga skidao sa ljeve strane su bili ti crveni ko usklićnici ali naopaki,e al ga nisam htjeo brisat radi toga da vidim dali je stvarno fake a i skino sam nekih 500mb filma....!!da išo sam ga otvorit sa svim mogucim playerima koje imam i ništa,ni Virtual ni bs ni WMP, VLC PLAYER NIŠTA....!!istina nod mi je prijavio baš tako šta si napiso,nekakvo trojansko govno!!OK dobro probo sam i to,sada barem znam kad je taj crveni "usklićnik" sa ljeve strane ne skidam ništa,odma delete!!Ništa idem sada to sranje izbrisat,a vec mi se i skida drugi film(transformers)ali taj nema ona crvena sranja!!(dobro pa imam flat tako da mi nije žao MB potrošenih)!OK HVALA Darije,pozdrav!!Wink
Na vrh
lora1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lora1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2007 u 17:40
kako izbrisati taj codec i gdje ga pronaći na kompu,ja nemrem ga pronači da ga izbrišem a nemrem ništa gledati
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2007 u 02:55
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2007 u 09:52
Ovo nesto nije u redu, jer sam ja skinuo transformerse (2007) AXXO, i sve radi bez ikakvih problema, ali skinut sa superfunda. Ima dosta AXXO falsifikata, obratite paznju sta i odakle skidate!!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,186 sekundi.