Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - total commander
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

total commander

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: total commander
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 14:55

Da ki ima neko crack za total commander 7.02a

ili link gde mogu da skinem full verziju?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 16:33
Radi key od 7.01...
wincmd.key

A evo ti poslednje, ispravljene verzije:
Total Commander 7.02
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 17:11
Ne odgovara key a ovo drugo vec imam. Moze i neka stara verzija samo da je full,recimo 5.0
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 17:24
Kako bre ne odgovara, pa ja sam je kod mene spičio i sve OK???!!!!
Skini 7.02 sa gornjeg linka i ovaj .key fajl, koga samo iskopiraš u folder gde ti je instalacija programa....

E sad, ne znam šta podrazumevaš pod FULL? Imam jednu extra nabudženu verziju 6.55, koja radi extra.... Ako hoćeš mogu ti upload-ovati...

Inače, evo ti 7.0 final:
download
pass: www.softarchive.net

Nađoh i 7.02 final:
download

download 2
pass:www.softarchive.net

download3

Ažurirao darije - 07.Listopad/Oct.2007 u 17:38
Na vrh
tailor View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tailor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 23:31
HVALA, SAD RADI, SNASAO SAM SE NEKAKO.
SVE SAM URADIO KAKO SI OPISAO ALI KAD SAM HTEO DA AKTIVIRAM KEY IZBACUJE MI NEKU GRESKU KAO CANNOT COPY,READ ERROR I TAKO NESTO.
KAD SAM STARTOVAO UVEK MI TRAZI PRESS NUMBER 1,2,3 PA SAM POD FULL MISLIO DA MI SE NE POJAVLJUJE TO.
SAD NEZNAM STA SE DESILO, DANAS KAD SAM STARTOVAO PROGRAM NORMALNO RADI,NE TRAZI PRESS...

HVALA U SVAKOM SLUCAJU
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2007 u 00:45
Originalno postovano od strane tailor tailor piše:

KAD SAM HTEO DA AKTIVIRAM KEY IZBACUJE MI NEKU GRESKU KAO CANNOT COPY,READ ERROR I TAKO NESTO.

Nema nikakve aktivacije...Samo onaj .key fajlić iskopiraš u folder sa instalacijom programa, zatvoriš sve to i pokreneš TC - Game Over!!!
No dobro, bitno je da ti je sad sve OK!!!!!Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.