Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebni titlovi za serije...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebni titlovi za serije...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beyonce View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beyonce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebni titlovi za serije...
    Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:04

Zdravo raja, trazim titlove za seriju Beverly hills 90210 nemogu da nadjem da li neko moze pomoci, pleaseCryCry

Ažurirao darije - 10.Listopad/Oct.2007 u 16:47
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:20
Ja ne mogu da nadjem kompletnu seriju a kamoli titlove ,,, mislim da ces ih tesko naci ,,,

Uzgred, imas li ti celu seriju ??? Ako imas javi mi se na pm ,,,
Na vrh
beyonce View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beyonce Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2007 u 14:38
Nemam ni ja jos sve serije ali skidam polako jednu po jednu putem rapidshare ali je sranje kad nemas titlove a nema ih nigdje sve sam pokusala
Na vrh
rakijas21 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rakijas21 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 21:24
    ti to ozbiljno?
Na vrh
EMMA40 View Drop Down
member
member
Teta Emma

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj EMMA40 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 00:13

Narode moj lipi ja imam titlove na engleskom za serije:
SERIJA-Time Tunnel(1966-1967)
SERIJA-Roots (Korijeni)(1977)
stavila sam ih na sajt pa ako neko ima volje nek se lovi posla a serije imam kompletne.
Bilo kaj da neko ima pitanje nek me kontaktira na privat.
Lip pozdrav lipi moji!
Ništa ne bismo žarko željeli (citaj:trazili) kad bismo točno znali šta zapravo želimo (trazimo). (La Rosfuko)
Na vrh
Fili_555 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fili_555 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2007 u 20:14
Potrebni su mi titlovi za sledece Serije:

Spiderman The New Animated Series (MTV)
He - Man
Legion of Superheroes
Spiderman Unlimited
Batman Beyond
X - men TAS
Spiderman Tas
Justice league (i Unlimited)
Birds of Prey
Superman TAS

Toliko za pocetak,vise nisam smio ni napisati... Ako neko ima nesto od ovoga neka javi
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.