Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wrong Turn 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wrong Turn 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wrong Turn 2
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 22:47
Ako bi neko pomogao pa mi poslao prevod za ovaj film?
Trazim ga vec duze vreme. Za uzvrat dajem link sa filmom , znaci DVD RIP, slika VRH. Hvala unapred.

http://angernet.org/?id=show&t=film&i=918

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 23:37
šta već DVD RIP ima?
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 23:43
Ima, rade ljudi. Hahaha
Pa pazi, uglavnom ce ih sve vise i biti, to je normalno, jer ti isti ljudi koji snime film i reklamiraju ga, mislim na izdavacku kucu, gurnu original kopiju ,znaci DVD film u Kinu za milione dolara. A dalje vec ide kako ide....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 23:55
@scudeto  Kolega dobro dosao na forum. Ja sam premestio tvoju temu jer nije spadala pod DivX Filmovi vec pod DivX Titlovi. Molim te da iduci put obratis paznju gde postavljas temu jer ces brze dobiti odgovor a i forum cinis preglednijim. Hvala!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2007 u 23:58
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

šta već DVD RIP ima?

Nema dvdrip jos druze. Nabolje sto ima je dvdscr.
Na vrh
ScUdEtO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ScUdEtO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 00:09
Ja sam skinuo film i ne vidim razliku, mozda nekim softwerom utvrdis da je dvd scr ali po zvuku i slici zadovoljava kriterijume dvd rip-a . No nije ni vazno. Ostavio sam link gore sa koga mozete da ga skinete pa sami procenite. Slika i Zvuk su savrseni samo mi treba prevod, ako neko moze da pomogne. Na celom netu sam nasao Rumunski i Spanski. Pozdrav..
Link za film :
http://angernet.org/?id=show&t=film&i=918

Ažurirao Vedder - 07.Rujan/Sep.2007 u 03:11
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 03:04
Batice, a što ne čitaš ono što si postavio? Pa na tom linku lepo piše:
Wrong Turn 2
2007.DVDSCR.Unrated

Znači, nije DVD rip....
Na vrh
kriirr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kriirr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2007 u 12:40
imam film nije dvd al je screner..
Na vrh
giza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj giza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2007 u 13:34
Wrong.Turn.2.LIMITED.DVDSCR.XViD-mVs, ne znam kako vama ali meni je film strašno loš...
A.C.A.B.
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2007 u 15:51
DVDRip znaci da je RIP sa retail DVD-a - DVD-a koji postoji u prodaji...

DVDScr znaci da jeste RIP sa DVD-a, ali obicno ima neku poruku, ili counter, ili delovi filma postaju crno beli i sl - i naravno nije namenjen prodaji vec se salje odredjenim institucijama tipa novinske kuce, akademske institucije i sl. koje trebaju da pogledaju film i ocene ga bla, bla, bla...

Inace film je low budget i nema veze sa prvim delom...

" Za uzvrat dajem link sa filmom , znaci DVD RIP, slika VRH. Hvala unapred."
btw. svako zna da nadje link za skidanje filma ili torrent ili ED2K link...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2007 u 21:43
uploadovan engleski titl...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
ivan85_zmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivan85_zmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2007 u 23:13
A jel moze srpski ili hrvatski... ?!?!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2007 u 03:22
Originalno postovano od strane ivan85_zmaj ivan85_zmaj piše:

nemože bre kad još nije preveden!! Confused
strpi se malo...bit će
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2007 u 03:31
Originalno postovano od strane Bebinjo Bebinjo piše:

Originalno postovano od strane ivan85_zmaj ivan85_zmaj piše:

nemože bre kad još nije preveden!! Confused
strpi se malo...bit će

LOLLOLsmile80
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01