| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa codec-om! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Jerema
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 27.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa codec-om!Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 13:33 |
|
Pozdrav,
imam problem sa codec-om.Imam instaliranu poslednju verziju k-lite codec pack-a medjutim kad hocu da pokrenem neki od wmv fajlova (obicno su to manji fajlovi,clipovi) prijavljuje mi unknown file format.Od plejera koristim bs player (neka 2.nesto verzija),medjutim neke fajlove nece da pusti cak ni windows media player.... U cemu je problem... Hvala unapred ![]() |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 14:45 |
|
imaš neke codece koji ti se preklapaju, ili si za neke od njih odabral ffd show, ali i codec da otvara pa ti se svade. fino odinstaliraj sve codece koje imaš uključujući i K-lite. restartaj comp pa si skini ovo "Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.9.-Advanced-.32Bit.Setup" ili noviji ako najdeš i odaberi custom kod instalacije. od kodeca i ffd showa zakači samo ono kaj ti stvarno treba. kad klikneš na svaki od ponuđenih codeca u tom packu sa strane ti piše opis ćemu kaj služi. tak da samo pažljivo, polako i pametno i sve bi trebalo biti OK.
|
|
![]() |
|
Jerema
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2007 u 16:14 |
|
Skinuo sam pomenuti codec pack medjutim opet je ista situacija.Ne znam koje bi codec-e u stvari trebao da instaliram.Nisam ih sve instalirao vec sam isao na ono sto je vec predlozeno...Imas li neki savet?
:( |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2007 u 08:27 |
|
pa nemoj instalirati za početak wmv codec kad ga već imaš u windowsima kao bazni. tu ti je problem os nezna koji da koristi po defaultu pa koristi oba dva i tu ti se sve zakoči. fino odinstaliraj pack restartaj comp, nabavi g spot i s njim pogledaj kaj od codeca imaš instalirano. ono kaj imaš nemoj zakačiti u packu. jednostavno zar ne. i nemoj kačiti sve već samo ono kaj misliš da ti treba.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |