Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji redatelj
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji redatelj

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koji je po vama najbolji redatelj od sljedećih:
Izbor Glasova Statistika ankete
4 [26,67%]
1 [6,67%]
2 [13,33%]
3 [20,00%]
0 [0,00%]
1 [6,67%]
2 [13,33%]
1 [6,67%]
1 [6,67%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji redatelj
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 17:10
Ovo su devet ponajboljih redatelja svoga zanra, a to je sve, samo ne normalno!
Glasujte, pa cemo vidjeti koja su vaša mišljenja, koji je redatelj najviše "spaljen".
Na vrh
bajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 21:54
Tebi ime David Lynch niš ne znači??
na koju foru su upali Carpenter i Cronenberg?

Ažurirao bajlo - 22.Kolovoz/Aug.2007 u 21:58
Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 22:46
I ja mislim da je anketa losa. Bolje ti to opet napravi, ali pre toga malo razmisli. Napravi neku retrospektivu u glavi.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 00:45
Znam. Nego, bio sam toliko sretan što sam se uopće sjetio da se registriram na divx-titlovi.com nakon što sam preveo svoj prvi film,
pa sam bubnio anketu šta mi je prvo palo na pamet.
I Romero mi je prošao...sram me je.
Jebiga, morati ću malo poraditi na nekim stvarima...
Na vrh
bajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 01:22
Dobro nam došao!
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 01:35
Thnx!
To mi se sviđa na ovom forumu. Svi su...gostoljubivi
i prijateljski nastrojeni!
Kao u nekom hororcu...hehehehe
Na vrh
bajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 01:38
Ne daj se zavarati! Posle te iseku motorkom
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 02:15
Brrrrmmmmmm.... čuo se zvuk motorne testere u njegovim rukama....

hahaha velkom on bordWink
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 11:20
Dajte stvarno... ideja je odlična, ali staviti Petera Jacksona a ne Spielberga ili Johna McTiernana. U redu, Jackson je vrhunski režirao Gospodare ali su veći utjecaj ipak imali Spielberg (Indiana Jones 1,2,3, Schindlerova lista, E.T., Ralje, Spašavanje vojnika Ryana...) a i McTiernan (Predator, Lov na Crveni oktobar, Umri muški). Također se slažem sa kolegom bajlom, što je sa Lynchom. Mislim da ovi redatelji više zavređuju "upad" na ovu listu nego Carpenter ili Craven. Ne kažem da ljudi nisu majstori, ali malo sagledajmo koji su redatelji najviše pridonijeli razvoju filma uopće. Pa zar nije grijeh izostaviti Alfreda Hitchocka, Francisa Forda Coppolu, Williama Friedkina (Francuska veza, Egzorcist...), Romana Polanskog, Ingmara Bergmana, Johna Forda, Michelangela Antonionija, Johna Hustona, pa čak i od mlađe generacije recimo Davida Finchera koji je zasigurno (barem po meni) napravio bolje i kompliciranije filmove od Rodrigueza, koji je uzgred na listi. Svaka mu čast, ali niti jedan njegov film se ne može mjeriti sa Seven. Ustvari želim reći, da je teško napraviti ikakvu listu jer je prevelik broj redatelja koji su zadužili filmsku umjetnost, i koji zaslužuju da budu na ovoj listi mnogo prije nego i Tarantino, Rodriguez, Craven a i sigurno Peter Jackson.
Ne želim nikog kritizirat niti da se itko ljuti na mene ali samo sam dao svoje mišljenje i mislim da će se netko (barem se nadam) složiti sa mnom.
Vive l'amour
Na vrh
bajlo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bajlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 11:49
Ne može se napraviti lista (10, 20 nije bitno) najboljih, a da nekoga ne oštetiš. To je preambiciozno i preglupo. Mnogo je bolje žanrovski ih podeliti, iako ni to nije bez vraga.
Novi kolega mogao bi za početak da napravi listu recimo najboljih reditelja horrora. To je relativno čisto i lako. Pa da glasamo

PS. Meni lično je Fincher br. 1 celokupnim opusom i posebno Zodiacom, dosad najzrelijim delom.

Ažurirao bajlo - 23.Kolovoz/Aug.2007 u 11:52
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 12:30
Cilj je i bio nešto u svezi horroraca, ali svejedno lista nije riješena dobro.

A što se tiče Jacksonovih filmova zbog kojih je ovdje na listi, pa zar niste gledali Braindead i Bad Taste?
Takvi filmovi su mi i najdraži.

A Carpenter? Prince of Darkness, The Thing...
Cronenberg - Videodrome, The Brood...

Moja greška.
Na vrh
jbt47 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jbt47 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2007 u 15:08
Bez ljutnje, ali ako bi se već birao najbolji redatelj, onda bi trebalo uzeti u obzir koji su redatelji ostavili najveći utjecaj u filmskoj umjetnosti. Kolega KrazyM, slažem se s tobom za Carpentera i pogotovo Cronenberga da su vrhunski redatelji, i uistinu je Carpenter sa Noći vještica i Napadom na policijsku stanicu bio ispred svog vremena mnogo, kao i Cronenberg sa Shivers, Muhom i M Butterfly. Ali također mislim, da Peter Jackson ne bi ni izbliza mogao napraviti dobar horror kao gore spomenuta dvojica, a da ne govorim o gorespomenutom Dariu Argentu ili Sam Raimiju. Raimi je, za skoro slični iznos kao i Jackson za Bad Taste, snimio prvi dio Evil Deada. I film je bolji od Jacksonovog za klasu. U redu, ovdje izražavam svoje mišljenje kao i kolega KrazyM i ne želim da se itko uvrijedi jer KrazyM nije počinio nikakvu grešku, dapače ideja je izvrsna jer mislim da bi možda bilo bolje (čitaj: lakše) napraviti izbor najjačeg horror filma jer bi se tako ljudi mogli odlučiti lakše pa neka svatko predloži, za njega, najbolji horror film. Jbga, sto ljudi sto ćudi.Big smile
Vive l'amour
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2007 u 10:00
Najbolji redatelj svih vremena  je  Sylvester Gardenzio Stallone.  Kada se samo sjetim recimo Rockya III. i ono kada vježbaju kako im snima mišiće mislim da to ni jedan redatelj nije u stanju tako staviti mišiće na tijelu da glume poput najvećiš šekspirijanskih glumaca u svih vremena.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2007 u 15:59
Sto se mene tice, moze lock na ovu anketu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,335 sekundi.