Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - format meni nepoznat... help!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

format meni nepoznat... help!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: format meni nepoznat... help!
    Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 01:55
Skinuo sam sa torreta film Bug (2007). Sastoji se od dva fajla, ovako se zovu:

Bug (2007) QuidaM Repack DVDSCR KVCD BluX(TUS REelease)
Type: CUE file, 189 bytes

Bug (2007) QuidaM Repack DVDSCR KVCD BluX(TUS REelease)
Type: BIN file, 795 MB

Već vidim eksperte kako se klibere na ovo  ali moram da pitam: kako od toga napraviti film za gledanje?

'
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 02:06
To ti je image file. Samo ga mount sa neki virtuelnim drive-om i to je to. Moze mount sa nekim od sledeceih programa ,,, Alcohol ,,, novi Nero ,,, i nabolji Daemon Tools.
Lako ces ih naci za skidanje ,,, samo ukucaj u google.
Pozdrav kolega i sretan rad!

Edit: Zaboravio sam ti reci, da kada montiras, nadjes avi file na virtuelnom cd-u i samo iskopiras sebi na hard ,,, i imas avi file spreman za pustanje.

Ažurirao Dr Koks - 17.Kolovoz/Aug.2007 u 02:08
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 02:33

Imam  daemon tools. sad je pitanje kako ću se snaći. ako ne uspem noćas, sutra ću te opet gnjaviti. veliko hvala!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 03:13
Ako se ne snađeš, tu smo... Mada, videćeš da je jednostavno... I ovo što reče Dr Koks u poslednjoj rečenici, ti završava posao za vjeki vjekova , što se tiče tog filma i image fajla...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 04:40
Pretpostavljam da je virtuelni CD ovo sto se zove BLUX_KVCD.
Vidim film u direktoriju MPEGAV. Zove se AVSEQ01.DAT
sta dalje? DAT file. kako da ga prebacim u avi?  smile45

Ažurirao panonski govnar - 17.Kolovoz/Aug.2007 u 05:10
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 08:54
kak vidim uspio si raspakirati fajl, e sad ga moraš konvertirati s virtual dubom u avi. uputstva za virtual dub imaš negdi u ovom dijelu foruma
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 10:18
Tebra, jel ćeš ti to gledati na kompu? Ajde pokreni taj fajl nekim player-om.... Jel radi? 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 10:27
Naravno da radi. Ali u ovom formatu ne vidi ga Subtitle Workshop, znaci ne mogu da nastelujem titl. Treba i da ga narezem.. kako da napravim avi file a da izbegnem taj virtual dub? nista se ne snalazim s njim
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 12:15
Ovo što ću ti sad reći nemoj da pričaš nikome!!!!Censoredsmile118 Jel ti se vidi ekstenzija .DAT? Ajde obriši je i napiši .avi. Jel ga možeš sad učitati u SW?

Ovime ne konvertuješ ništa, čisto fizički menjaš ekstenziju, probaj, ništa te ne košta,a postoji mogućnost da će raditi....
Ako ne, idemo na Virtual. Poslaću ti ja detaljno uputstvo step-by-step za konverziju i nema šanse da se ne snađeš....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 12:28
Tako i ja uvek radim, i film mi se pusta svuda, i na kompjuteru i na kucnom bioskopu. Dakle, samo promenis ekstenziju.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 13:03
To sam prvo probao noćas. Ne vidi se ta ekstenzija . file se zove AVSEQ01 ima onu ikonicu od media playera i pise DAT FILE ali to ne moze da se menja.
isto kao Koks pustacu ga na kompu i kucnnom bioskopu.
Pa ako nema drugog resenja  daj mi uputstvo na mail sukno.yahoo.com
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 13:24
RESENJE:
Ubuduce izbegavaj KVCD.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 13:38
pravo da ti kazem peja, retko skidam nove filmove. ovaj je od fridkina pa resio da vidim. prvi put mi se to dogadja. ni slika nije losa..smile41
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 13:53
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jel ti se vidi ekstenzija .DAT? Ajde obriši je i napiši .avi.

Otvori bilo koji foler. Idi na Tools->Options->View. Tamo odštikliraj "Hide file extensions for known file types"

Sad će ti pisati AVSEQ01.DAT    ide na rename, obriši ovo DAT i napiši avi...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 14:14
uradjeno, hvala! Embarrassed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 14:49
Da li ga sad možeš učitati u SW?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2007 u 15:46
Da! bez problema. Sve sam odradio sto si rekao i sve je ok.
Ali sam se zajebo sto sam to skidao jer vidim na IMDB da film traje 102 minuta, a moj 58! Neko ga surovo skreso Confused 
ali sam upoznao nepoznat format. i to je nesto.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 13:52
nemora biti da ti je skresan jer neki put ti kod takvog raspakiravanja vcd-a ili mpg-a drukčije očita trajanje tak sam ja imal par situacija. npr. prije doosta vremena imal sam t-3 koji mi je pokazival 34 minute a bil je cijeli tak da probaj pogledati pa buš vidio dal je film ok ili ne.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Kolovoz/Aug.2007 u 14:40
Imas pravo  ceo film je tu. ali stoji skraceno vreme i ne mogu da uklopim engleski titl s podnapisa a on je jedini. ima li neko neki drugi titl? Za BUG.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2007 u 11:52
to ti je tak i nijedan ti titl nebu pasal tak dugo dog ga ne preripaš u pravi avi. upravo iz tog razloga ti nisam bil pisal da promijeniš extenziju jer u 80% slučajaeva stvar ne funkcionira zbog tog buga s vremenom nego sam ti odmah napisal da ga izripaš recimo pomoću xvid codeca i to ti je najbolje napraviti s virtual dubom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.