Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebam naslove filmova i linkove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebam naslove filmova i linkove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mesmer View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mesmer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebam naslove filmova i linkove
    Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:15
Pozdrav svima
Evo ovako; prvi film je nešto na foru House on haunted hill, Legend of hell house i na tu šemu, pamtim samo dvije scene, da je ekipa zatvorena u kuću i nikako ne može izaći van jer je sve blindirano, jedan lik motorkom pokušava razrezati vrata, ali si na kraju, valjda obuzet zloduhom, odreže ruku motorkom, dok neki drugi lik uspije pobjeći iz kuće, ali zapada u nekakvo živo blato pred kućom i sjećam se da je dok on propada u kadru bila skulptura vraga podbočenog rukama...

Drugi se film zove Curse of the blue light, ima li netko taj film ili zna link sa koga se može skinuti

Trećeg sam dugo vremena brkao da je jedan iz Petak trinaest serijala, sjećam se samo scene kada jedan stari čiča odlazi u podrum, a oko njega leti radio, gramofonske ploče, toster i raspelo, kada čiča uhvati rasplelo strese ga struja, na drvenim stepenicama se počinju pojavljivati ''vražje stope'' tj. tragovi kopita koji izgaraju u drvenim stubama, sve dok ne progori film ispred čiče i on ne padne u bezdan...

Nadalje: jedan film se radi o nekakovim vratima pakla koja se nalaze u jednoj kući, scene koje se sjećam da kada padnete u taj ''pakao'' tamo je glavnog junaka/junakinju dočekala ekipa rudara u džipu i tu je bio neki groteskni monstrum koji je gledao ili kroz monokl ili kroz nekakvu leću, ne sjećam se točno

Jeste li gledali film ''Nepodnošljivi susjedi'' sa Tomom Hanksom, on na tv-u gleda tri filma: Jedan je Exorcist, drugi čini mi se dvojka Teksaškog masakra, a treći...neki sa sotonistima, mislim da nije Devil rides out ni da je neki film od Maria Bave?

Imali možda gdje link za Quackbusters na netu?

I za sam kraj, film koji je kod nas bio preveden kao Nove Smrti, na VHS-koveru je bila svadbena torta, a na vrhu maketa zaklanih mladenaca ili tako nešto... Znam da se radilo o nekoj zombi vještici koja je ubijala, znam da je jedna scena bila da je neka ženska trčala, naletjela na testeru i otpala joj glavu (ko žuri...:-))

Eto pomagajte ako znate, sve sam to blago prije rata imao na kazetama, na dvd-ima sumnjam da to tko više ima, divx mi je jedina opcija, samo mi trebaju oridžidži naslovi.

Unaprijed hvala ekipo

Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 21:32
Imas na eMule Daffy Duck's Quackbusters (1988)
Na vrh
Mesmer View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mesmer Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 23:45
Hvala ti na Quackbustersa
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.