Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - the condemned
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

the condemned

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zvono View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvono Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: the condemned
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 13:16
    molio bih vas ako moze neko da popravi title za condemned
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 14:11
The.Condemned.DVD.SCREENER.XViD-PUKKA
ima li neko titl...
hvala!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 14:47
Pa vec ima titla na ovom sajtu.Ako bas ne pasuje vreme moze da se nasteluje Wink:

Ažurirao drdraganr - 04.Kolovoz/Aug.2007 u 14:52
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:15
ne odgovara,taj titl za Xvid-camera...podesis vreme i prvih 15 min je ok ali onda pocinje prevod da kasni i vise od 2min pa cak i mnogo vise...potreban mi je prevod za The.Condemned.DVD.SCREENER.XViD-PUKKA...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 15:52
psytrance

Iz tvoje poruke se vidi da znas da podesavas vremena titola. Polako krenes od 15 minuta i za 10 minuta ces srediti i okaciti ovde na sajt. I ja cu onda moci da gledam
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 16:26
xaxa,brate aj videcu ako budem uspeo nesto kacim ga...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 18:14
tak i ja namjestim ak cu 10 po 10 min pogledat cu cijeli film  a to necu
strpljen spasen
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2007 u 18:32
ma ne mogu probao sam da nastelujem nekako ali neide,jbg
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 11:02
i ja sam odusto sjebano je pre sjebano  bude netko vec jednom
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 11:12
jbg,cekamo da to neko pametniji odradi...I da se najzad titl pojavi...
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 17:50
treba to napravit ko je film vec gledo,   ovak si sjebes dozivljaj
ko je gledo film ajd srihtaj titl za doticno izdanje filma 
fala
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 18:42
evo ja sam ga srihtao pa djene, djene pashe, al' ne bas sve u desetinke...
ajde neka neko ucini nesto povodom mog predhodnog posta i wassup rockers titla...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 19:04
da bas sam gledo  malo joÅ¡ felsa al nije ni film cijelli preveden ima dosta rupa , treba ga dopunit

tolko da zante ak krecete gledat film prije provijere titla  nije dobar :(

btw  thx za trud

Ažurirao mad_smile - 06.Kolovoz/Aug.2007 u 19:30
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2007 u 00:27
titl je ok prvih 20 min,zatim pocinje da kasni sve vise i vise...Jbg ima poneka rupa ali to je sada nebitno...
U svakom slucaju trud je trud...

Ažurirao psytrance - 07.Kolovoz/Aug.2007 u 14:40
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 20:58
si pogledo film TRANCE
Na vrh
kreda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kreda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2007 u 21:00
Ne. Vredi li?
Na vrh
psytrance View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj psytrance Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 01:28
e juce sam odgledao film i ono super sta reci,malo akcije,nasilja itd...Nije los filmic...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.