Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koji codec???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koji codec???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koji codec???
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 21:50
vec neko vreme kad pustam mpg, mpeg fajlove preko bsplayera slika mi nije preko "celog" ekrana, vec kao na slici

Skinula sam najvnovije divx, xvic codece, cak i All In One sto ima neki mpeg codec ali opet ista prica

Kako da to sredim? Znam da mi je pre bsplayer pustao normalno sve video fajlove

Ažurirao Vedder - 05.Kolovoz/Aug.2007 u 22:13

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 23:46
Ne znam koje codece koristis?
ja koristim k lite meda codec pack i svi filmovi koje sam do sad pogledao u bilo kojem formatu i svi su bili ok!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 08:49
imaš u postavkama bs playera evo ti screenshot kak je kod mene i radi

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 11:15
Probaj podesi ovako, ako ne upali, moj ti je savet da KOMPLETNO očistiš kompjuter od svih codec-a i instaliraš k-lite najnoviji - i samo njega. Jer koliko god da je problem kad ti FALE određeni codec-i, možda je još veći problem kad ih imaš previše, pa se "guše"....

I još nešto, probaj pusti pomenuti format nekim drugim player-om. recimo WMP-om, ili ViPlay-om...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 13:23
ja sam do nedavno imal k lite ali sam isprobal nekaj novo i oduševil se. sad imam samo ovaj codec pack sve drugo je odinstalirano.
radi se o Cole2k.Media.-.Codec.Pack.V6.0.9.-Advanced-.32Bit.Setup
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 14:27
to se desavalo samo s bs playerom, npr VLC pusta sve normalno
Skinula sam sad pro ver bsplaytera, sad je sve OK

Hvala na pomoci!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,181 sekundi.