Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SONY DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SONY DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Hani View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hani Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SONY DVD
    Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 10:48
Može li mi netko reći postoje li kakvi programi koji bi pomogli da se skine originalni dvd jer novi sonyjevi dvd-i se uopće ne mogu skinuti sa Any DVD-om. Otvori samo AUDIO TS i VIDEO TS. Postoji li koji program u kojem bi to bilo moguće?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 11:21
Ajmo redom: AnyDVD služi za skidanje zaštite sa DVD-ja."Skini" najnoviju verziju ovog programai radiće bez problema. Dalje, trebaće ti i recimo, program CloneDVD pomoću kojeg ćeš prekopirati ( i verovatno smanjiti) originalni DVD.
Takođe; i treba da se pojave ova dva foldera o kojima pričaš. Audio_TS treba da je prazan a u Video_TS folderu treba da bude brdo fajlova....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 13:00
Ako mislimo na isto, ja koristim DVD Shrink ,,, on mi i iskopira na hard i otkljuca a i sabije na 4.7GB film ,,, i to se ne primeti razlika u kvalitetu.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2007 u 13:28
dvd fab zadnja verzija i nikaj ti drugo ne treba. zadnja verzija sve probija, a ako nisi zadovoljan s tim kak ti skompresira, onda ga razbi cijelog i poigraj se poslije s takvim otvorenim sa shrinkom ili nečim drugim
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.