Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Transformers TS.DVDR-SWiNE titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Transformers TS.DVDR-SWiNE titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BigZo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BigZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Transformers TS.DVDR-SWiNE titlovi
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 08:27
Da li netko ima titlove za Transformers TS.DVDR-SWiNE?

Unaprijed hvala...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 11:19
looooooooool

a jesi legenda...
1) jesi ti svjestan da je to DVDR, znaci nije divx(avi) nego full strukturirani DVD...
znaci ako na njemu ne postoje titlovi onda ih niti ne mozes ubacit nego ces morati ponovno "napraviti" dvd strukturu sa titlovima...
2) to ti je obicno TS izdanje koje mozes naci po netu samo sto je "prebaceno" u DVD, ne znam sto ce ti to al ok, znaci skines negdje titlove za TS izdanje i sa programom convertxtoDVD mozes napraviti DVD iz avi sa titlovima... malo se pomuci i to je to
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
BigZo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BigZo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 19:31
@ Sentinel...

pa ti si genije...

ja sam samo pitao dali netko ima titlove za ovaj film...

...i, da u BSplayeru gledam "full strukturirani DVD" i najnormalnije sam ubacio titlove....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.