Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Odo ja na more :o)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Odo ja na more :o)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Odo ja na more :o)
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 12:59
Evo ljudi, da vas obavjestim da je došlo i to vrijeme da ja malo odem na odmor LOL
Evo sutra se spremam na mora, tj danas se spremam a sutra idem, pa se nemojte brinut što me nećete vidjeti nekoliko tjedana.

Budite mi dobri i nadam se da ću tamo dolje naletiti na neki internet caffe, ali ako ne brzo će proći to vrijeme...nadam se vama a ne meni LOL

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 14:00
Sretan put i dobro se provedi.

Evo i ja ću u ponedjeljak na more
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 20:48
ovo je spam!!!!!!

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 20:52
dobar provod lega,mozda se i sretnemo...:)
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 12:01
ALO ljudi, evo vratio se ja....uf al sam se nakupao i baš pogodio lijepo vrijeme! Ja odem s mora a ono se nebo rasplače i počne bura

Uf, vidim hrpu svega što trebam pohvatati na forumu...nadam se da se ništa strašno nije desilo dok me nije bilo .. haha

Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 14:00
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Uf, vidim hrpu svega što trebam pohvatati na forumu...nadam se da se ništa strašno nije desilo dok me nije bilo .. haha

bez brige,sve je ok SmileBig smile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 14:07
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

ALO ljudi, evo vratio se ja....uf al sam se nakupao i baš pogodio lijepo vrijeme! Ja odem s mora a ono se nebo rasplače i počne bura

a to se nebo rasplakalo za tobom lega,jel si otisaoLOLSmile
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 14:48
Gde si čoveče? Jedva čekah da se vratiš!!!!!!

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2007 u 20:46
ma evo me frende....falili ste mi Big smile

*ebote, da je samo malo jeftiniji taj mobilni internet uzeo bi ja to, ali me ubija to što moram uzimati pretplatu a treba mi za par tjedana godišnje...izgleda da si moram pod hitno kupiti blackbery!

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 14:18
Došo i ja u subotu. Vrijeme je bilo odlično
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2007 u 15:52
Velkom bek....
Si pocrneo?
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 01:40
Koga pitaš jel pocrnio? Ja jesam
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2007 u 03:41
Pa tebe sam pitao.... Ako tako i treba.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.