Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tajna manastirske rakije (1988)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tajna manastirske rakije (1988)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kimg View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tajna manastirske rakije (1988)
    Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 13:27

Skinuo sam ovaj film sa engleskom sinhronizacijom. Da nema neko srpski/hrvatski titl?

Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 19:07
Kako si to uspeo Idi bre na srbija hub i tamo sigurno ima org verzija!
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 20:55
skido sam ga metar dana Confused nije bas toko dobar da ga skidam ponovo. kako bre nema bilo je titlova za gluve Embarrassed
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2007 u 23:15
Ako nije toliko dobar, sto si ga skidao metar dana....bolje da si ga kupio ili se trampio s nekim ko ga ima....ogradjujem se - nemam ga.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 00:20
Bas cu kupujem sijana OuchDead nisam ga vidjo na spiskovima za razmene.  netreba mi razmena dobra je slika .  TV rip   Samo titl  fali  Cry
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 01:47

Ja sam siguran da sam ga vidjao na spiskovima samo ne mogu da se setim cijim. Dejane?  Mozda tvoj spisak?

Ali komsija, moras da stavis prst na celo i malo razmislis:
Ne bi ga kupio, ne bi se menjao za taj film, a ovamo ga skidas metar dana kako kazes Question
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 01:58
Ne. skino sam ga za 3 dana i ostalo 3 MB koje nije imo niko i to sam ceko metar dana. nije da se nebi menjo ja nego mislim se da nema neko titl  Smile 
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 03:17
Sto jes, jes -to stoji....     kako ti stojis sa klasicima za jednu kratku trampu (brzu - pre nego sto mozda odem u skitnju)

Schopenhauer
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 03:25
nemam klasike. imam kanadski i australski film i zadnje vreme skupljam stare domace.

Ažurirao darije - 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:59
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 11:45

ja imam taj film

Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 15:11
Odakle si Zoki? Ili odakle si ga skinuo?  Da te ne gnjavim razmenom za jedan jedini film.. Confused
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 15:51
iz hrvatske

a nisam ga odnikud spržio nego posudio od frenda i spržio si ga

pozz
Na vrh
kimg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kimg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2007 u 19:47
Hvala Zoky. Našo sam dobru dušu na DC++. tv rip sa zalepljenim prevodom Wink
Hvala svima! Moderator neka zatvori topic.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.