Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Divx u Dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Divx u Dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Divx u Dvd
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 08:35

Pozdrav svima.Skinuo sam film Hannibal Rising u Avi formatu i ne mogu ga pokrenuti u dvd playeru,pise nesto da nije standardno,ne znam tocno.Pokusao sam napraviti dvd od njega sa programom winavi ali kada zavrsi sa filmom bude slika naopako,ista stvar i sa Vso to divx  nece da radi,converter stoji na 1% i nece dalje.Zna netko mozda moguci razlog,inace je dvd rip i slika je odlicna .Skinuto sa rapidshare.Hvala svima.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 10:45
Jesi li probao sa NeroVision Express-om?
Proveri kojim codec-ima je rađen film.
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 13:35
Ne nisam probao sa nerom,a codec je intel,pokusacu kada dodjem kuci.
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 16:33
   Jedini program koji daje sliku kako treba je nero vision,sada me samo zanima mogu li se titlovi ubaciti kao sto je slucaj kod vecine ?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 20:40
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 22:05
    Nece,samo stoji kada obiljezim titlove kao sto je prikazano u tutorijalu.Imam novi ffdshow i nero 7 ako je to ista bitno.
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 22:50
    Nije htjelo da se pokrene zbog codeca,stavio sam 2004 i sada daje sliku ali nema titlove.Stavio sam sve tocno kako je na slikama.Postoji li jos nesto?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 02:58
Postoji!!!! Treba ti starija verzija NeroVision Express-a. Ova što dolazi sa 7 nema podršku za prevode. Nađi NVE 2 SE i sa njim nema omaške.
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 12:00

Nasao sam nve 3 i nece ni ta verzija a 2 ne mogu nigdje naci,znas li mozda gdje ima za skinuti jer ja ne uspijevam?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 15:17
Na NERO-vom sajtu imaš dvojku.
Verujem da je to ovo:
http://www.nero.com/nero6/eng/nero6_3.html

klikni na NVE21221.exe  Filesize: ca. 26 MB
Na vrh
nunaVk View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nunaVk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 17:03
    Darije,svaka ti cast,radi bez problema.Hvala
jos jednom.Pozdrav najboljem forumu.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2007 u 18:37
Nema na čemu kolega. Kad god imaš neko pitanjce tu smo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,183 sekundi.