Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Quick Time MOV -> AVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Quick Time MOV -> AVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ZikaZivac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZikaZivac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Quick Time MOV -> AVI
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 16:21

Vozdra svima, Imam pitanje i molim za pomoc

hteo bih da video sekvence sa dig. fotoaparata, koje su MOV tj. QuickTime da prepevam u neki format citljiv na mom DVD/DViX playeru ... u neki AVI tj. DiVx format. Na racunaru imam QTime koji ima Export u AVI ali je kvalitet tog video los tj. pojavljuju se "leptirici" svuda po snimku

Drugi problem je sto QTime export radi u landskejp format a ja sam (npr) video sekvencu snimio kao portret (okrenuo sam je)

Ima li resenja?
Pozdrav
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 03:34
Konvertovanje možeš da odradiš programima: ImTOO MOV Converter ili MOV to AVI MPEG WMV Converter ili a to okretanje slike VirtualDub-om....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.