Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zodiac (2007)  - prevod ili dogovor
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zodiac (2007) - prevod ili dogovor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
klaki View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zodiac (2007) - prevod ili dogovor
    Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 09:46
Radi li neko na ovom titlu? Ako ne, onda ajde da se nekako organizujemo i podelimo posao, da bi se sto pre pojavio.
Naravno cim se pojavi engleski titl.

Ažurirao klaki - 04.Srpanj/Jul.2007 u 08:17
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2007 u 18:13
Samo napred! imaš i moju zaštitu
Ko uzme da prevodi neka ostavi mail da mu pošaljem španski zbog tajminga.
neznam ni engl ni španski a treba mi titl za Mary
Na vrh
webdoe727 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj webdoe727 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 19:41
Da li bi mogao da posaljes link za spanski titl?

hvala
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 20:08
ja skinuo sa eMule
Na vrh
webdoe727 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj webdoe727 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 21:24
da li bi mogao da ga rapidsharujes?

hvala 2
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2007 u 22:29
daj mi tvoj mail na PM
Na vrh
webdoe727 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj webdoe727 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2007 u 14:02
/cgi-bin/uploads/20070706_140006_zodiac.zip

Evo Zodiac 2007 na engleskom. Sada sam ga preveo uz pomoc stapa i kanapa sa spanskog. Par reci je i dalje na spanskom ali to nije nikakav problem. Ko moze neka ga prevede na jezike nasih naroda.

hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,031 sekundi.