Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - trazim film
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

trazim film

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
gabrijelbrezic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gabrijelbrezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: trazim film
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 01:06
imali tko film Deja vu?
biggsy
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 15:31
Bolje pitaj koga ne nema??????????
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 16:07
eehehe, pa evo nashli ste izuzetak _ : )

ne stvarno, film je nishta drugo od josh jednog komercionalnog projekta namenjenog nazhalost shiroj publici ..pa ne kontam, kolko uopshte rech DEJA VU mozhe da privuche nechiju pazhnju _ lol, manite se DEJA VU-A ..to je opasno ..

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gabrijelbrezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 16:13
ja sam ga pokusao skinuti ali kada god krene download racunalo mi se resetira.sta traziz za film?
biggsy
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 21:18
Originalno postovano od strane gabrijelbrezic gabrijelbrezic piše:

ja sam ga pokusao skinuti ali kada god krene download racunalo mi se resetira.sta traziz za film?

Ma ne trazim nista...........imam neku bioskopsku verziju na 2 cd-a........
za nedelju dana mi stize dvd rip.......medjutim ja sam iz Srbije.......ako se niko ne javi iz Hrvatske da ti posalje film javi se onda meni na pm ja castim disk...........WinkWinkWinkWinkWink

Ažurirao Michko - 01.Srpanj/Jul.2007 u 21:24
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 21:32
ja isto imam neku kikiriki verziju,al nadam se da cu uskoro nabaviti pravi rip,pa cu ti poslat...da nezezamo michka da salje taj jedan film preko grane
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gabrijelbrezic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 21:54
OK.HVALA NA OBAVIJESTI
biggsy
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 23:39
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ja isto imam neku kikiriki verziju,al nadam se da cu uskoro nabaviti pravi rip,pa cu ti poslat...da nezezamo michka da salje taj jedan film preko grane

Ma imam ja DVDRIp ,,, sto nisi rekao pa bih ti poslao sa ostalim diskovima ,,,

Ažurirao Dr Koks - 01.Srpanj/Jul.2007 u 23:39
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2007 u 23:43
jbg lega,ma budem ga dobio od jedno lege...imas ti dosta drugih stvari koje meni trebajuWink

Ažurirao dejan-sl - 01.Srpanj/Jul.2007 u 23:44
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
zeko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zeko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 10:16
imam ja dvdrip...
Na vrh
leonard View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonard Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2007 u 12:15
ja imam Deja.Vu[2006]DvDrip[Eng]-aXXo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.