Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mensa IQ test - ukljucite se!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mensa IQ test - ukljucite se!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mensa IQ test - ukljucite se!
    Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 21:13
nije da bas spada pod smijesne klipoe al nisam mogao pronac prigodniju kategoriju

test je relativno kratak (do 20 min.) i nije bilo kakva privatna glupost od testa. test sam uzeo samo jednom i moj rez je:

hoce se netko pridruzit jos? jer meni je taj rezultat malo sumnjiv

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 22:40
stvarno sjeban test da boli... spram ovog oni na pregledima su 'piece of cake'... došla mi muka nakon tih 20 minuta... jebote...

kako ono s 1,1,2,3,5 - koji je sljedeći broj? koja je to logika, pitao bi se Tuvok, a pitam se i ja... :)

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 22:46
8,13
1+1=2
1+2=3
2+3=5
itd.....
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 23:14
nije da se pravin pametan al to mi je bia jedan od lakših zadataka, nego neda mi se sve do kraja, možda se uvatin kad mi prođu ispiti, neman sad vrimena
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 23:26
pa ak si rijesio test s vlastitom inteligencijom i imao dobre rezultate zast se ne bi pohvalio.. tvoja je zasluga

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 23:37
Imam blagi utisak da ce svi koji pokusaju da ga rese dobiti rezultat 141... Voleo bih da vidim da neko prijavi neki drugaciji rezultat... Naime, malo mi je sumnjivo to sto sam i ja, kao i drax dobio isto...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 00:21
ja sam dobio 139...
Hajduk živi vječno
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 00:35
ja lupo na brzinu pa dobio 90(pola minute sam igrao)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 00:37
E, dobro, mislio sam da je neka zajebancija, pa da svima daje isti rezultat... Inace, znate li sa koliko se ulazi u Mensu...?
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 10:04
ja mislim da se ulazi od 140+
cinjenica je samo da je danas sve znanost i da postoji hrpa razlicitih vrsta inteligencije.. na nekid drugim IQ testovima koje sam rjesavao imao sam 120-125

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 10:31
ja polovicu popikao bez veze jer mi se nije dalo razmišljat i dobio 135, ma to je bez veze, tko zna kako to računa...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 10:33
Sa 148+ se postaje član Mense, mada to i nije neko merilo... To je samo stepen logičke inteligencije... POstoji još emotivna, socijalna... Ali je zabavno, u svakom slučaju...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 10:57
I brijem da na tom online testu ne možeš dobit manje od 90, evo ja par puta probao i samo popikao bez veze za nekoliko sekundi rješio i nijednom manje od 90!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 12:36
u šta se to ulazi? u mensu? šta je to? ozbiljno pitam
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 12:53
NIsi čuo za mensu? Ozbiljno ili zezaš? U svakom slučaju, kratko predavanje neće nikome škoditi... Mensa je međunarodno udruženje, organizacija, forum, ako hoćeš Smile, koje okuplja natprosečno inteligentne pojedince od 15 do 115 godina... Inače, ime je dobila od latinske reči koja znači "sto", što treba da asocira na okrugli sto, za kojim svi članovi imaju jednaka prava i obaveze... Malo podsećanje za naše admine i modere...TongueWink
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 12:58
da sad je i meni glupo sto su visoki rezultati ocito neizbjezni... bezveze

bolje nemoj u mensu, tamo se nitko ni sa kim ne moze dogovorit hahaha

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 14:13
pa čemu služi ta mensa? oću zaradit šta love tamo?Tongue
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 14:31
Pa, vidi... proceni sam... Mene su neki prijatelji, koji su inače članovi mense, zvali da idem na testiranje... Koje, uzgred, košta oko 50€, ako se ne varam... I ja sam odgovorio: "Pa, ako je potrebno da nekome platim 50€ da bi mi on rekao da sam pametan, to znači da sam ordinarna budala..." Reductio ab absurdum... Ovako, znam i sma da sam pametan, a ostala mi je lova u džepu... Što znači da sam zaradio 50€...Big smileBig smileBig smile
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 16:23
svatko je sebi lijep kad se gleda u ogledalo... nemos tako to gledat

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 17:55
144, al sam 1 zadatak preskočio, tj bezveze sam lupao
To sam ja...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.