Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Traži se film...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Traži se film...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cff noir View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Traži se film...
    Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 11:49

Traži se ekranizacija Ibsenove ''Hedde Gabler''. Pretražila sam sve znane torrente, ali film je i dalje enigma.

Ako je netko voljan pogledati na nekim svojim pretraživačima, pa da mi javi.

Unaprijed hvala!
we have decided not to die
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 11:56
A imas li IMDB link?
Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 12:13

Gledala sam, ali evo copy/ paste http://www.imdb.com/find?s=all&q=hedda+gabler
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 12:28
Ma ne! Mislio sam da znas koji je film u pitanju, ali tebi bi ocigledno odgovarao bilo koji! Pogledao sam na eMule i nista!
Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 12:46

Istina, meni je svejedno.
Na vrh
altctrl View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj altctrl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 17:36
a shta znachi "svi znani torenti" ? prochachkaj malo bolje, pronadji privatne trakere, trazhi pozivnicu, nadji josh dostupne registracije ...sto i jedna varijanta ..
Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2007 u 18:56

zelis li bas film ili moze biti i snimak pozorisne predstave sa suprugom Romana Polanskog u ulozi Hedde?

Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 00:32
Skines eMule i vozi...
Evo ti linkovi za 2 iz 2003 i 1974
ed2k://|file|Théatre.-.Hedda.Gabler(Emmanuelle.Seigner)2003.Fr.[found.via.www.FileDonkey.com].avi|1021797446|31263715c861536e882afb5b24fd8abd|/
ed2k://|file|Teatr.Tv.-.H.Ibsen.-.Hedda.Gabler.[1974].[found.via.www.FileDonkey.com].avi|720740352|e220548848ef43293f4f3b3d44afa21e|/
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 00:36
To nisu filmovi nego snimljene predstave.
Ima pravi film sa Ingrid Bergman, samo ga je tesko naci.

Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2007 u 11:37

E mule nemam, i nemam ga namjeru instalirati.
Treba mi film, predstava se mogla pogledati.
Da je lako pronaći film, ne bih stavljala topic na forumu.
Kad tražim film, onda zaista trebam pomoć. Ne trebaju mi varijacije na temu, kako doći do nečeg. Treba mi direkt link, budite obzirni.Wink
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2007 u 00:20
Originalno postovano od strane cff noir cff noir piše:

E mule nemam, i nemam ga namjeru instalirati.
Treba mi film, predstava se mogla pogledati.
Da je lako pronaći film, ne bih stavljala topic na forumu.
Kad tražim film, onda zaista trebam pomoć. Ne trebaju mi varijacije na temu, kako doći do nečeg. Treba mi direkt link, budite obzirni.Wink

1. To su naslovi sa linka kojeg si ti dala do iMDB-a, pogledaj malo... Nisi dala ni jedan link bas do konkretnog filma FILMA! Na iMDB-u se ne nalaze samo igrani filmovi...
2. To sto sam ti poslao i jesu direktni linkovi (kao da sam ti poslao torrent). eMule je isto P2P klijent kao i bilo koji drugi samo radi na ED2K mrezi... Ne mislis valjda da ces da nadjes da dl film sa nekog sajta... :)
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
cff noir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cff noir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2007 u 06:43

Znam što je E mule, sasvim mi je dovoljan torrent.
Npr. konkretno ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0057135/, ali u slučaju da ne bude pronađen. Može i neka druga ekranizacija.

Eh, bez brige. Ne razmišljam o tome, da bih možda mogla skinuti film sa nekog site-a.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.