Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dupli titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dupli titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dupli titlovi
    Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2003 u 21:18
Molio bi ako netko zna kako se mogu maknit dupli titlovi u playerima koji se aktiviraju ako se titlovi zovu kako i film. Znam da mogu maknit one velike, ali mi tad ostanu oni sitni koje neznam povećat. Ako netko ima nešt unčikovitije nek pliz pomogne! Hvala
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2003 u 21:31

Vjerovatno imaš instaliran VobSub ili ffdshow. Ako imaš instaliran ovaj prvi onda prilikom pokretanja filma tamo dolje pokraj sata pojavi ti se zelena strelica klikni ne nju desnom tipkom i isključi opciju za prikaz titlova. A ako imaš instalira ssdshow onda otiđi u start-> ffdshow-> Configuration i isključi kvačicu na subtitles.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 22:36
Mislim da će biti ovo s VobSubom. Pogledat ću pa javim. Hvala
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 23:22
Za ubuduće - Problem duplih titlova možete riješiti gašenjem određene opcije u VobSubu. Ja sam tako riješio! Hvala na pomoći.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2003 u 22:37
Vi imate viška titlova dajte djoletu1 njemu fale !!!
Kapetan Kuka
Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 02:21
titl moras da skines iz divx-a naprimer cut i da posaljes na dektop pa onda pusti film i izaberi titl (taj sto je u dektopu) i to je to
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 11:05
E MOJ KAP KUKA NEMAM JA MANJKA TITLA NEGO GA NEMOGU UREZATI NA FILM PA DA NAPRAVIM VCD SA TITLOM !!!!!!! HA
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 13:14
A kako napraviti cut opciju ako su ti titl i film na cdu?! Ono sa VobSubom riješava probleme!
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 13:21
djoe 1 instaliraj VobSub i neka ti film i titlovi imaj isti naziv pa će ti se sami titlovi urezati u film prilikom pretvaranja divx u VCD.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 13:38

To sam mu ja napisao kao odgovor na temu UPOMOĆ!!!!

znaći da sam mu pomogao a na ovoj temi sam se šalio s onima koji imaju duple titlove!!! nisam morao pomagati jer su drugi napisali pomoć!!!

morate čitati teme od poćetka da nebi kao i mnogo puta do sad vadili iz konteksta nećije replike!!!

Djole dali si riješio problem!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 13:58
Kapetane možeš li mi dati sreial za Dr.Divx
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 15:52
nejde to tako dosta je komplicirano jer ima crack!!!
Kapetan Kuka
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2003 u 21:15

Kaj se tiče titlova Ja samo moram reći da imaš fddshow ili VobSub.

BTW ako hočeš unirvezalni codec preporuka fddshow .Mala veličina i ogromna funkcionalnost

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.