| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
divx converter problemi _ |
Odgovori
|
| Korisnik | |
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: divx converter problemi _Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 22:58 |
|
pozz svima, naime nemogu da se hvalim da imam problema sa original verzijom DivX convertera, ali uskoro cu da nabavim to sr*nje, ukoliko jos budem imao ovakvih problema _ znaci standardni windows aplication error koji mi se non stop pojavljuje, odnosno kad god dodjem do nekih 90% konverzije, on upita debug-send error report-don't send _ molio bih vasu podrsku, sta reci, za taj famozni DivX paket (mislim na www.divx.com) dati 20$ nije puno, ali ako mozete bilo kako da pomognete, ili jednost. savet - kupiti i gotovo _
hvala na podrsci ! Ažurirao altctrl - 15.Lipanj/Jun.2007 u 22:59 |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 01:34 |
|
A sta si tacno hteo da uradis??? Jesi li probao sa nekim drugim programom!?
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 16.Svibanj/May.2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 82 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 10:34 |
|
pozdrav ..sve sto hocu je divx film, umesto xvid ili dvd ..imam 4 razlicita programa sto se tice kompresije, ali najvise radim sa AVS video konverterom i DivX konverterom jer u njima imam 4 vrste divx kompresije, pa mi tako najvise odgovaraju _ AVS Video Tools koji imam, ima staru verziju DivX kodeka u sebi, tako da nisam bas zadovoljan, a sam DivX konverter, sa najnovijim kodecima, moze da kompresuje, ali pod deafult, i samo tako ..tako da se stvarno dvoumim da li treba dati pare za nesto od ovoga, i dobiti ono sto trazim _
pozdrav |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 13:07 |
|
Pretpostavio sam da hoces nesto tako da uradis. Nemoj se bakcati sa tim "progrmcicima". Koristi ili VIRTUAL DUB ili TOTAL VIDEO CONVERTER. Besplatni su i rade fantasticno. Sto se tice VIRTUAL DUB-a, treba ti mala pomoc (ali stvarno mala) da bi to sredio, a u TOTAL-u ces se vec sam snaci, mada je moj favorit VIRTUAL. U njemu mozes da sredjujes sve sto hoces vezano za divX!!!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:01 |
|
hvala na podrsci ..probacu sa programima koje preporucujes, naime za
VirtualDub znam odavno, ali jos uvek ne znam dobro da baratam sa njim _
pokusavao sam da nadjem pomoc na elitesecurity Forumima sto se tice VirtualDub programa, ali jos uvek nista _ pozdrav |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 14:58 |
|
Sve sto ti bude trebalo samo pitaj, resicemo!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 15:13 |
Na pogrešnom si mestu tražio, batice... Ovde ćeš uvek naći sve u vezi Virtual-a..... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
altctrl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2007 u 22:02 |
|
odlicno ..otvoricu novu temu za VirtualD.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |