Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako upakovati film i titl ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako upakovati film i titl ???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rainman123 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rainman123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako upakovati film i titl ???
    Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 07:24

Nov sam ovde i nemam pojma kako da upakujem film i titl na CD-u. Dakle , nakon przenja CD-a uvek mi titl fali ..

Hvala
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 08:19
Zanimljivo...pa jednostavno, upališ npr Nero i ubaciš film i titl i zapržiš..
Mislim, ne znam kako da ti bolje objasnim jer je fakat banalna radnja.

Ako si uspio zapržiti film, onda tamo gdje si povukao/stavio film prilikom snimanja cd-a, povuci još i titl, tako da budu zajedno i zaprži...
Nema komplikacija, jednostavno da ne može bit jednostavnije Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2007 u 09:40
Čak mislim da sam ja negde pisao step-by-step uputstvo za rezanje sa Nero Burning Rom-om.... Ajde ako ne nađeš ili ne uspeš, javi se pa da to rešimo....

Da li se tvoje gornje pitanje odnosilo na gledanje na kompjuteru ili na linijskom DVD player-u? Jer u tom slučaju, ukoliko ti player ne podržava prikaz prevoda, moraš iste da "nalepiš" na film (imaš i za ovo uputstvo na forumu) ili jednostavno naziv filma i naziv prevoda moraju biti IDENTIČNO ili ekstenzija fajla sa prevodom mora biti .srt ili .sub ili.... smorih se.... Sve ovo zavisi od player-a!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.