Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows Xp Sp2 Black Edition
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows Xp Sp2 Black Edition

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows Xp Sp2 Black Edition
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2007 u 18:32
    Skino sam sa neta ovu verziju windowsa i sve je extra,jedino sto mi smeta a ne znam da namestim je kad udjete u start,programs i tu gde imate spisak programa ne radi desni klik misa,a svugde drugde radi.To je garant iskljuceno posto ima dosta stvari koji su pogasene radi brzeg rada windowsa.TAj desni klik mi treba da mogu da prebacim ikonu na desktop,ako nije tamo kad je program instaliran.

Hvala
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2007 u 20:19
Ajd mi pošalji link na pm
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 08:22
ma šta na pm, stavi link ovdje da svi vidimo, i ja bi vidio kak to izgleda...svejedno moram reinstalirat prozore, pa zašto ne malo eksperimentirati.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 08:48
    evo i par slika kako izgleda

Linkovi :

http://rapidshare.com/users/L3TWQ0

Acrobat 8.0
WindowBlind 5.04 Enhanced plus many new themes
TuneUp Utilities 2007 English
Microsoft Java VM Build 3809
Sun Java 2 Version5.0.6 W/SP2
IE 7 Final Activated
Firefox 2.01
Tηunderbird 1.5.0.9
Klite Codec Pack 2.80
WM Player 11
ZoneAlarm 6.5.737.2006 Pro
Blindwrite 6.0.1.19 By eXperience
Nero 7.59 Lite
Poweriso 3.5
UltrIso 8.6.0.1936
Fraunhofer IIs MP3 Code
Quicktime Alternative
Acrobat Reader
WinRAR
Windows Vista RTM sidebar plus extra gadgets
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 09:56
Hvala AcaN-e
Travian
Kliknite
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 10:29
Aj kad instalirate probajte da resite taj problem sa desnim klikom,ako kontate na sta me muci.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 10:44
Jel znaš neki drugi link za skinit skinio sam jedan i više ne mogu zato što memam account
Travian
Kliknite
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 13:35
jbg nemam druge linkove.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 18:58
Acane u ovom linku sto si dao fale linkovi
Dino1111 mozes skidati ali posle svakog skinutog fajla moras da cekas sat, sat i po :)

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2007 u 19:26
Sad ja vidim da ne krece od keca,nemam pojma sta je fazon,ja odatle skino?

- Armin van Buuren

Na vrh
ditras View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ditras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 20:18
http://www.demonoid.com/files/?category=5&subcategory=1&language=0&seeded=0&external=2&query=Vista+Transformation+Pack&uid=0&sort=
Na vrh
ditras View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ditras Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 20:21
Ovo sam ja instalirao i sve radi pa puca samo ako skinete i instalirate stiklirajte sve i XP vam izgleda kao vista od izgleda do zvuka :
Adresa : http://www.demonoid.com/files/details/1052406/7887300/

Applications : Windows : English
At last, Vista Transformation Pack has finally come out! Despite the name Vista, you'll get whole new update and more functions. Get the awesome Vista look today!

Vista Transformation Pack will give to your Windows XP system the new and cool look of Microsoft's future operating system: Windows Vista. The pack changes most of the system icons, skins and toolbars and also adds new enhancements to your desktop such as a dock bar or a different system tray clock.
You sure will be surprised if you hear this. From now on you can update Vista Transformation Pack without uninstalling and you can even integrate Vista Transformation Pack into Windows setup files. (Still experimental, though but most of them are fine enough to be implemented)

This release has a lot of update covering from build 5472 so you’ll get much more icons update and much better visual styles and WindowBlinds skin, with bugs from earlier release fixed. Let’s see the changelog for more details below.

Na vrh
giza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj giza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2007 u 20:24
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Skino sam sa neta ovu verziju windowsa i sve je extra,jedino sto mi smeta a ne znam da namestim je kad udjete u start,programs i tu gde imate spisak programa ne radi desni klik misa,a svugde drugde radi.To je garant iskljuceno posto ima dosta stvari koji su pogasene radi brzeg rada windowsa.TAj desni klik mi treba da mogu da prebacim ikonu na desktop,ako nije tamo kad je program instaliran.

Hvala

Probaj ovo jednostavno riješenje, lijevim klikom miša primiš neku ikonu i odvučeš je na desktop, automatski će ti napraviti prečac....Wink
A.C.A.B.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.