Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TITLOVI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TITLOVI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TITLOVI
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 10:44
Prije svega pozdrav starim maherima, pošto sam novi molim za pomoć, vjerojatno ćete reći kad postavim pitanje o tome smo već puno pisali , ali znam da pomoć neće izostati. Dakle kako da film i titl složim da mogu na TV. gledati sa č,ć ž itd. sa ćim i kako. Hvala puno. Pozdrav BOŠKOCry
BOSKO
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 10:53
kao prvo, tema ti je na krivom mjestu, kao drugo tema ti nije naslovljena u skladu s pravilima, a kao treće, ako misliš da je to pitanje i bilo potezano i odgovori dani, zašto ne koristiš pretragu?

BTW. dobrodošao na forum Wink

Ažurirao Dngy - 06.Lipanj/Jun.2007 u 11:00
Na vrh
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 10:59
Hvala
BOSKO
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 12:20
Baci samo pogled na podforum "DivX titlovi" i naći ćeš zanimljivih stvari... Primera radi "lepljenje prevoda na film"... Drugo, nisi rekao da li pod "TV" misliš na gledanje filmova na TV-u, uz pomoć linijskog DVD-ja ili preko TV-OUT-a na grafičkoj.... Budi samo malo precizniji....
Na vrh
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 21:09
Darije hvala na javljanju zakon si. Ma pošto sam novi sve mi je nejasno pa moram polako imam film na kompu i titl i sad ga trebam nekako uskladit ili šta već ono srt ili šta da ga mogu nasnimit na cd pa gledat na dvd-u, ali ne na kompu već na tv-u.
BOSKO
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 23:25
BOSKOJURA još jedna stvar, prijavu posta nemoj koristiti za razgovor s dotičnom osobom, to radiš preko PM-a, prijava koristi za prijavu postova administratorima i moderatorima ukoliko vidiš da je napisano nešto što nije u skladu s pravilima.

I ne ljuti se što te toliko napadam, nisam ja inače takav LOL
Na vrh
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 23:34
Ma sve je u redu ja ispadam malo glupav ali nisam ni ja takav. Samo treba imat malo strpljena samnom i vidjet ćeš da sam ja ljudina, ali niš ne kužim a htio bi sve odjednom polovit a to neide, kad ste vi puni znanja a ja ga željan i to me frustrira, a kad me skužite volt ćete me do bola, nemojte to krivo skužit ja volim ženski rod.Embarrassed

Dngy: Ma sve u redu prijatelju, samo polako, nitko se nije rodio sveznajuć...evo tu ti odgovaram, da ne spamam po topicu. Darije ti je glavni u tom segmentu, pa će ti on pomoći oko problema Wink

Ažurirao Dngy - 07.Lipanj/Jun.2007 u 12:06
BOSKO
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 02:11
Originalno postovano od strane BOSKOJURA BOSKOJURA piše:

...imam film na kompu i titl i sad ga trebam nekako uskladit ili šta već ono srt ili šta da ga mogu nasnimit na cd pa gledat na dvd-u, ali ne na kompu već na tv-u.

Ajde sad polako: da li ti prevod dobro "radi" kad film pustiš na kompjuteru. Znači, da li je naštimovan sa govorom glumaca?
Na vrh
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2007 u 23:00
Nije prijevod mi je brži od govora, i još nešto koji plejer je najbolji za komp.

Ažurirao BOSKOJURA - 07.Lipanj/Jun.2007 u 23:02
BOSKO
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2007 u 01:30
Znači, moraš prvo sinhronizovati prevod (imaš uputstvo na odeljku DivX Titlovi: Usklađivanje titla i filma )... E sad, ne znam o kom je filmu reč, ali bi mogao da isprobaš sve prevode koji postoje na sajtu, možda će ti neki odgovarati, pa da se ne mučiš džabe...
Što se tiče player-a, moj favorit je ViPlay, zatim BS Player, odlični Nero ShowTime i sve bolji KMPlayer...
Na vrh
BOSKOJURA View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOSKOJURA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2007 u 23:41
Hvala Darije puno
BOSKO
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2007 u 03:11
Ma nema na čemu i drugi put. Wink
Na vrh
titimiti View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titimiti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 19:09
Cek neka mi neko ako ima ko objasni sljedece
Dali se mogu Divx filmovi zajedno sa obradjenim prevodom sprziti na CD?
Odnosno dali se onda kao takav moze gledati sa Cd-a na racunaru ili vec DVD pleyeru koji podrzaje Divx.
To jest dali ce prevod biti OK ?

Brate minli, jeste da si nov na forumu, ali sledeći put MALO obrati pažnju na podforum gde postaš!!!!

Ažurirao darije - 19.Lipanj/Jun.2007 u 22:44
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2007 u 22:45
Ne znam šta tačno podrazumevaš pod tim "obrađen", ali odgovor na tvoje pitanje je potvrdan!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,198 sekundi.