Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hrvatska - Rusija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hrvatska - Rusija

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hrvatska - Rusija
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:14
Što mislite kojim će rezultatom završiti današnja utakmica. Ja mislim da će na poluvremenu biti x ,a na kraju da će Hrvatska dobiti.

Ažurirao Dino1111 - 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:15
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:17
Iz 1 u 2 pa ce biti
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:18
bit ce mnogo lakse nego s estoncima.....velika prednost jel igramo u Zagrebu
3:0...................da silva,srna i niko kovac

Ažurirao dejan-sl - 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:23
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:23
Izgubit necemo..al to su Rusi...svi znamo tko izbornik Rusije..al svejedno...doma necemo izgubit..
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:23
Jeste prednost, ali zajebati su rusi. Nemoj da mislis da ce biti lako. Tehniku nemaju nikakvu ali zato imaju snage, ko volovi ima da trce!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:25
ma jesu,al nisu rusi kao sto su nekad bili......mislim da im je nizozemac najjaci(trener).....i da cemo ih lako dobiti.....
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:27
I ja verujem da ce te dobiti. Imate jako kvalitetan tim!
Mislim da vam je ovo najbolji tim do sad!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:28
Originalno postovano od strane Shejtan Shejtan piše:

Jeste prednost, ali zajebati su rusi. Nemoj da mislis da ce biti lako. Tehniku nemaju nikakvu ali zato imaju snage, ko volovi ima da trce!

Ja mislim da cemo ih ipak dobit i da cemo na kraju izaci 1 u nasoj skupini a Rusija kao 2..a tvoji Shejtan koji su sad na kraju tvoji Srbija ili Engleska?LOL
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:31
Ma ja volim sve narode ovoga sveta! i navijam za mir u svetu!

Ažurirao Shejtan - 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:34
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:35

pa ajmo rec,al nikako se nemoze usporedjivat s cirinom djecom....ladic,jarni,bilic,stimac,prosinecki,boban,asanovic,suker,stanic,vlaovic,kovac r.boksic,soldo,jurcic i ostaliiiii VATRENI
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:38
jedini hendikep nam je mozda to putovanje...jer su ipak ostali dan vise u estoniji a igraci su umorni.....
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:38
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

pa ajmo rec,al nikako se nemoze usporedjivat s cirinom djecom....ladic,jarni,bilic,stimac,prosinecki,boban,asanovic,suker,stanic,vlaovic,kovac r.boksic,soldo,jurcic i ostaliiiii VATRENI

Clap
uz sav respect prema ciriju..ja mislim da Bilic izvanredno vodi repku..uz to proglasen je među 10 najboljih mladih trenera na svijetu Clap

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:40
Drugi se fudbal igrao tada! Ali sto jest, jest ROBERT PROSINECKI
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:42
ma i ja bi s takvom ekipom na celu bio 1 a ne treci na svijetu,al ajd dobro.......a bilic je bio klasa i kao igrac i sad kao trener.....i sto mi se najvise svidja je ,,,sto je cijeli strucni stozer iz te zlatne generacije
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:43

Iz 1 u 2 pa ce biti

jezik pregrizaooooLOLBig smile
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:46
Ma ja to da zapalim topic malko!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:47
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

bit ce mnogo lakse nego s estoncima.....velika prednost jel igramo u Zagrebu
3:0...................da silva,srna i niko kovac
Tako je lega,slazem se s tobom!!neznam bas da ce bit puno lakse nego sa onim estoncima(rusi su jebena ekiba,bolji od estonaca) ali kaj velis Zagreb je to pa cemo vidit!!ajde lega dodji na tekmu da se vidimo vise i da popijemo koju(pivicu) za pobjedu!Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:51
ako budes vodio ivanu lega doci cuLOL.......ma neka su rusi bolji lega od estonaca,al nam leze....rekoh za estonce,uvijek smo se s njima patili,al ove cemo zaorat,kad se digne 30000 ljudi,ajmeeeeeeee...nemaju sanse

@shejtan-ma dobijamo 100%,nema paljevineLOL
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:54
A ko je ivana??? Ocu i ja na tekmu!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2007 u 00:56
haha...lega daj mu postaj sliku....e lega imamo i mi ,al se zove vesnaLOL

evo jedne prigodne za sutra:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.