| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Par Filmova na 2cd-a |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Par Filmova na 2cd-aObjavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 22:23 |
|
Trebaju mi ovi naslovi,ali na 2cd-a,ja imam na 1cd,ali nije to taj kvalitet kao na dva.
- Die Hard - Die Hard 2 - Die Hard: With a Vengeance - The Silence of the Lambs - Hannibal - Red Dragon Hvala |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 00:20 |
|
E bruka,nije valjda da nema niko ove filmove na 2 diska?
Sad nije ni bitno jer sam Die Hard vec skino,jos mi je ostao Kad jaganjci utihnu(sva tri dela) |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Bebinjo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2007 u 00:23 |
|
heh ja imam samo hannibal na 2cd-a,al ova preostala dva imam na 1 cd..i kvaliteta je odlicna
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |