Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - NERO (mala pomoć)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

NERO (mala pomoć)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: NERO (mala pomoć)
    Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 22:20
Evo ovako, imam instaliran Nero 7. i nemogu nikako snimati DVD, jedino kad kopiram prije u kompjutor.... jednostavno mi izbaci van najprije puni disc pa zatim prazni i javi mi kao da su oba puna disca

Ako neko moze da pomogne

P.s.

CD mi normalno snimi

Ažurirao alekovac - 31.Svibanj/May.2007 u 22:21
svaki kraj je tek novi pocetak
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 23:24
Hoćeš da kopiraš sa diska na disk? Da li ti je štiklirana opcija "on the fly"? Da li si dobro podesila SOURCE? Jesu li ti optički uređaju na istom IDE kablu?
Na vrh
Titl0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titl0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2007 u 23:31
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Hoćeš da kopiraš sa diska na disk? Da li ti je štiklirana opcija "on the fly"? Da li si dobro podesila SOURCE? Jesu li ti optički uređaju na istom IDE kablu?

Necemo da se vredjamo sad...LOLLOLLOLLOL
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2007 u 14:50
takav sam ja imao isti problem kao alekovac izbacivalo mi je disk i javljalo kao da je pun i morao sm ponovno instalirat 6...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2007 u 21:25
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ajd darije malo bolje to objasni na Pm ako ti se da jer bas nekuzimWink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 02:04
Znači, hoćeš da kopiraš sa diska na disk? DA/NE
Kad otvoriš NERO, ideš na COPY DISC i tamo pod Copy Options imaš opciju "On the fly" - štikliraj je!!! Dalje, ispod toga imaš SOURCE : tu postaviš optički uređaj SA KOGA SNIMAŠ ( tu je pun DVD), prazan mora biti u REZAČU!!! Naravno za brzinu rezanja stavi maksimalno 4x, zbog brzine čitanja....
Ovo za IDE kabl: To je onaj beli, široki, rebrasti kabl, kojim se spaja matična ploča i optički uređaj. Otvori kućište i pogledaj da li su ti oba optička u. na jednom tom kablu. To zna da pravi probleme kod ovih kopiranja.
Ako ti je sve ovako podešeno i opet neće, probaj instaliraj neku drugu verziju NERO-a. Najbolje se pokazala (subjektivno mišljenje) verzija 7.2.7.0...
Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 14:44
Razumijem ja tebe sto ti hoces reci, ali ja nemam tu opciju"One the fly". jedino sto imam od opcija je "Quck copy" i "Verify data on disc after burning" i to kad oznacim nista nemjenja, sve sam nacine pokusala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2007 u 20:42
Ajde koristi Nero Burning Rom, molim te!!!!!
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 10:01
ajde daj nekom drugom da ti przi dvd-e ;)

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2007 u 19:16
Originalno postovano od strane bboy_drax bboy_drax piše:

ajde daj nekom drugom da ti przi dvd-e ;)

Cini mi se da ce najprije biti tako, jer ovaj nero nemisli prziti cini mi se
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,183 sekundi.