Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dragon/T-Rex Cam Modul
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dragon/T-Rex Cam Modul

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
emil View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dragon/T-Rex Cam Modul
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2006 u 20:20
zanima me, kako to nisam do sada imao, a na forumima nešto i procitao (ne puno, priznam), pod predpostavkom da nabavim sve najnovije sto je trenutno na net-u, koje programe mogu gledati!
Postoji li na nekom forumu popis
Gdje bi po vama u Zagrebu mogao sve i najpovoljnije nabaviti:modul, loader karticu i punjac kartice.
Hvala i pozdrav svima

Ažurirao emil
emil
Na vrh
ipera View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ipera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 11:33
Imam T-REX modul takozvani twin koji ima još jedan utor za sim karticu.Po onome šta sam čitao na Net-u radi se o Rev 4.1 .Da li ga je moguće upgredati na Rev 4.5 ili 4.6 tako da može primiti Predasaur software i na koji način.Thanks.
Mogući odgovor možete poslati i na e-mail  ivo.pera2@st.t-com.hr
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 14:44

Di si ovu temu našao tema je stara 9 mjeseci

Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
ipera View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ipera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2007 u 21:35
Mozda je stara ali meni je aktualna. Dino1111 mozda mi moš pomoć  sa informacijom.Thanks.

Ažurirao ipera - 27.Svibanj/May.2007 u 21:37
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.