Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako spojit pc na tv
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako spojit pc na tv

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako spojit pc na tv
    Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 18:03
kupio sam potrebne kablove (za sliku i za zvuk),ukopcao sam ih u komp i u tv!sada me zanima sta trebam ukljuciti na komp.da bi dobio tu sliku i zvuk na tv-u(npr.da gledam film na bs-playeru i da imam sliku na tv-u)!ako netko zna????Confused
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 18:39
Kakvu graficku kartu imas?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 18:51
idi na properties-> setttings-> advanced i tu ako imas ati graficku namesti u tabu displays

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 19:04
ati radeon 9600 mi je graficka!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 19:05

Ja mislim da trebaš uključit opciju za 2 monitora i još neke opcije

Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 19:53
ok,skuzio sam nesto!sada imam sliku na tv-u kad pustim film na bs playeru,ali je nemam na kompu,ili kad idam na internet slika mi je na tv-u a na komp.nije!ma dobro sve 5,budem jos malo procacko valjda cu je dobit i na tv i na monitoru!WinkHVALA!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 20:22
To ti je u overlay opcijama... Staviš tamo Same on All i na TV-u i monitoru imaš istu sliku...Međutim, najbolje ti je da namestiš tako da, recimo na TV-u gledaš film a da u isto vreme neko na kompu može nesmetano da radi nešto treće....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 20:44
Originalno postovano od strane darije darije piše:

To ti je u overlay opcijama... Staviš tamo Same on All i na TV-u i monitoru imaš istu sliku...Međutim, najbolje ti je da namestiš tako da, recimo na TV-u gledaš film a da u isto vreme neko na kompu može nesmetano da radi nešto treće....

Slazem se sa kolegom.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 20:46

kako nadjem te overlay opcije,di jesu!trazim ih al nemogu ih naci!?Confused

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 21:04
To obicno zavisi od toga kakve drajvere si instalirao.

Npr. kod mene se nalazi:
Graphics Settings -> Video -> Overlay/Videovision
i u TheatherMode-> namestis SameOnAll .

Nadam se da ce ti to makar malo pomoci.
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 22:09
ok,hvala!Wink
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 18:28
Kako napravit da ja radim na kompicu jedno a da istodobno netko moze gledat film iz kompa na TV. Ne idu me te postavke.
Zasad kad zelim gledat film ne mogu radit na kompicu nista.
Properties-settings i odaberem display.

Imam neki ati catalist control center.Jel u jemu treba nesto podesit?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 19:23
kad ti se otvori Ati catalyst ides na
Basic -> onda ti pise Setup My Display configuration- klines na GO
Meni je u sledecem prozoru obelezeno
Main Display - Analog monitor
a second - Standard TV
ti ides na NEXT i onda imas 3 ponudjene opcije
za to sto ti hoces obelezis prvo tj Extended Desktop

Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 18:29
Postavio sam tako i sad kad idem npr pokrenut film prvo ma kompu u properties izaberem tv display kao glavni i pokrenem film i on ide na tv-u al ako idem npr surfat po netu cim kliknem internet explorer prekrije mi film na tv-u.
Jel se moze napravit da neko nesmetano gleda film na tv  a u međuvremenu ja radim nesto deseto na kompjuteru i da to nema odraza na pokrenuti film?
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:15
Postavio sam i ja isto tako i kad pokrenem film na BS-playeru(ili u media playeru isto) automatski mi pocinje film na tv a ja evo cackam po kompu i sve je u redu!ne kuzim mozda nisi nesto dobro postavioWinkConfusedtocno kako je Vedder objasnila tako moras napravit i trebalo bi radit!Vedder hvala na objasnjenju!Thumbs Up 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:33
nema na cemu
i meni radi bez problema
Saku ako ti je IE na monitoru a bs player "prebacis" desno na TV to su ti sada 2 odvojena monitora, ne bi trebalo da ti se iskace IE preko bsplayera
jel si napravio da ti bude Extended Desktop?

Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 19:57

Postavke sam stavio kako si rekao. Mozda grijesim poslije.

Evo npr. kad zelim pokrenut film prvo desni klik na monitoru i display properties i odaberem secondary display. Nakon toga nemam ikonice na tv samo na PC monitoru. Zatim na pc monitoru pokrenem film u Viplayu i on krene na TV-u. Ali kad vratim misa na pc i pokrenem nesto (IE npr) prekrije mi se ekran TV-a. Jebeno sranje.
Mozda je problem sto mi nije ista konfiguracija na tv i monitoru. Uglavnom kad odaberem secondary display ne pokazu mi se windowsi na TV pa da mogu preko tv pokrenut film nego imam windowse samo na pc.
Kako mislis "prebacit" bs player na tv.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2007 u 20:35
reklA
namestis onako kako sam gore napisala, posle toga nista vise ne diras oko secondary, primary monitora
Upalis tv, ukljucis video i bice ti ista slika kao na monitoru samo bez ikonica, jel tako?
Posle pustis film u viplayeru i pomeris ceo player udesno van monitora i on ce ti se pojaviti na TVu, savis sliku da ti bude preko celog ekrana, znaci ide ti film na TVu a na kompu radis sta hoces

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 00:20
e a kak bi to napravil na gforsici 4, stara grafa na starom kompu ali ponekad mi i on zatreba za još nekaj pa desktopa nikad dovoljno.
Na vrh
Saku View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Saku Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2007 u 00:42

Ajmo dalje.

Znaci samo povuces player na tv. E sad kad pokrenem film u viplayeru krene mi na monitoru, zatim povucem player misem na tv al onda nema jebene slike na tv, cim vratim player nazad ima slike.

Popizdicu s ovim
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.