Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eng prevodi za serije
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Eng prevodi za serije

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Eng prevodi za serije
    Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 15:02
Sa kojih sajtova skidate eng prevode sa najnovije epizode serija?
ja znam za
forom.com i
http://titulkykserialum.net/

ali vidim da sad na sajtu imam okacen prevod za novu ep Losta a na ova gore 2 sajte jos nema    

Na vrh
fincher View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fincher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 15:16
Ima nekih nemackih i holandskih sajtova za serije gde se uklikas i dobijes na mail link za version original cim stigne.
Imao sam to na drugom kompu. mislim da mozes naci preko googla.   
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 15:34
http://www.shooter.cn/sub/

ovdje ima za najnovije epizode serija.
Hajduk živi vječno
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 16:55
mokey kako da skinem bilo sta sa toh sajta?
pokazuje mi sve neke hijerogl ife

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 20:53
napiši prvo za koju seriju tražiš titl, pa onda ti otvara popis epizoda za tu seriju, klikni na onu koju hoćeš skinuti, kad ti otvori sljedeću stranicu pronađi ime titla (piše ti na engleskom i na kraju još piše .rar) i pri dnu stranice je i klikni na to. opet ti otvara novu stranicu s priličnim brojem upitnika. imaš ispod svega toga kvadratić u kojem su upitnici. klikni na njega i ispod njega se pojavljuju plavi upitnici. klikni na bilo koji i za par sekundi ce ti početi download. valjda sam dobro objasnio Big smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 22:13
www.divxsubtitles.net

- tamo Lost odmah isti dan imaš titl... sad dovršavam skidanje 23-će epke, pa ću onda i titl povuć...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2007 u 23:02
monket snasla sam se nekako, hvala
Zlatkohead provericu i taj tvoj sajt

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.