Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Novi axxo naslovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Novi axxo naslovi

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
dooleya View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dooleya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Novi axxo naslovi
    Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:09
    Da li neko zna sta se desava sa novim filmovima koje aXXo postavlja na torente?Ranije su sadrzavali 2 fajla a sada tri i kada probam da odzipujem fajl u kome bi trebao da bude film on ga kao otvori,smanji mi memoriju za 700mb ali ne prikazuje nista na mestu gde bi trebao da bude .avi file.Kako da resim ovaj problem?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:20
da ti iskreno kažem, ja te nisam ništa razumio...meni normalno rade sva aXXo izdanja, a njih skoro i najviše i skidam...možda si ti naletio na fakeove...al fakat ne razumijem što ti se ustvari desilo..
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 15:40
a nisi nam ništa objasnio... ja samo njegove filmove skidam i svaki mi je do sada normalno radio. a slika i zvuk odlični Clap
Hajduk živi vječno
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 17:23
Originalno postovano od strane monkey monkey piše:

...njegove filmove...

njihove, to je grupa Wink
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 17:33
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

...njegove filmove...

lijecenih alkoholicaraTongue
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 19:59
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

...njegove filmove...

nije!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2007 u 20:31
a ja to sve računam ko jednu osobu. ne znam jel grupa ili je samo jedan, ali je to meni axxo.Big smileBig smile
Hajduk živi vječno
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 20:48
ko je aXXo???
Fission Maild
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 21:26
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

ko je aXXo???

Axxo je grupa koja radi najbolje DVDrip-ove. Njihova izdanja uvjek su .avi file-ovi od 700 do 900 mb.  Takoder izdanja uvjek sadrže detaljnu dokumentaciiju o dvdrip-u.

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2007 u 22:10
Originalno postovano od strane dooleya dooleya piše:

Da li neko zna sta se desava sa novim filmovima koje aXXo postavlja na torente?Ranije su sadrzavali 2 fajla a sada tri i kada probam da odzipujem fajl u kome bi trebao da bude film on ga kao otvori,smanji mi memoriju za 700mb ali ne prikazuje nista na mestu gde bi trebao da bude .avi file.Kako da resim ovaj problem?

to riješi tako da prije skidanja pogledaš šta se nalazi u torrentu. i ako je bilo kakva arhiva, bježi od toga - to nije aXXo već nekakav fejk. kod njega ti je uvijek čisti *.avi fajl. i u zadnje vrijeme txt fajl u kojem piše ovo što ja sad tebi pišem :)
Na vrh
dooleya View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dooleya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 00:40
Da pokusam ponovo da vam objasnim...kada probam da skinem sa Bitlord-s neki film koji je ripovao aXXo vecina novih naslova ima 3 file-a a naslovi od prosle godine i stariji imaju 2.File po kome se razlikuju je tekstualni i kada ga otvorim on sadrzi sledeci tekst:
This file has been brought to you by aXXo and it's absolutely for free.
I have been sharing with you for a long time and I have never asked
for anything in return.
NOW I NEED YOUR HELP ! ! !
PLEASE DON'T VISIT, REGISTER, BOOKMARK or POST ANY LINK to the bogus
sites that have my nickname included in their names.
You can't be sure that the torrents listed there ARE the REAL deal.
BE AWARE !
Don't believe in liars and conmens like some site Admins and his crews.
They bring shame to the file sharing world.
Find me through my accounts or on reliable sites.
PURE P2P always FOR YOU.
aXXo

Kod ovakvih ripova kada ga skinem i pokusam da otvorim file koji se zove kao i film ispostavi se da je zipovan.Kada probam da ga odzipujem on ga kao otvara i u Total Commanderu umanji memoriju za 700mb ali mesto na kome bi trebalo da se nalazi odzipovan file je prazno.
Na ovom sajtu sa koga inace skidam sve titlove vidim da ima titlova koji se odnose na verzije filmova o kojima govorim (npr. SMOKIN' ACES [2007]DVDRIP[ENG]-AXXO).Znaci da neko zna kako da ih otpakuje.
Nadam se da sam sada bio jasniji...
Hvala unapred!
Na vrh
lena78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lena78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 02:16
Ja sam skinula smokin aces axxo release i nisam imala nikakvih problema , kao ni sa drugim njegovim ( njihovimConfused , sta god ) izdanjima . Jesi li ti siguran da je to pravi Axxo ? Ovo je pravi Axxo:

> F i L E i N F O
>
> TiTLE......[ Smokin' Aces
> YEAR.......[ 2007
> GENRE......[ Action / Crime / Thriller
> RUNTiME....[ 01:48:55
> STORE DATE.[ April 17, 2007
> iMDB RATE..[ 6.6/10 (10,222 votes)
> iMDB URL...[ http://www.imdb.com/title/tt0475394/
>
> AUDiO......[ MP3 48000Hz 112 kb/s CBR (2 chnls)
> LANGUAGE...[ English
> ViDEO......[ 781 kbps XviD 23.976 FPS
> Q. FRAME...[ 0.222 bits*pixel
> RESOLUTiON.[ 596 x 246
> DAR........[ 2.423 (46:19)
> XviD DATE..[ 04/01/2007
> SUBS.......[ None
> FiLES......[ 1
> SiZE.......[ 700 MB
> SOURCE.....[ NTSC DVD
>
> N O T E S
>
> May the best hitman win
>
> COUNTRY: USA
> DIRECTOR: Joe Carnahan
> SCREENWRITER: Joe Carnahan
> ORIGINAL MUSIC: Clint Mansell
> CINEMATOGRAPHER: Mauro Fiore
> CAST: Ben Affleck, Andy Garcia, Alicia Keys, Ray Liotta,
> Jeremy Piven, Jason Bateman, Common, Ryan Reynolds...
> STUDIO/PRODUCER: Universal Studios
>
> When a Las Vegas performer-turned-snitch named Buddy
> Israel decides to turn state's evidence and testify
> against the mob, it seems that a whole lot of people
> would like to make sure he's no longer breathing
>
> Burn Tested. ENJOY!
>
> All stand-alone DivX Players compatible
>
> BE AWARE OF BOGUS SITES AND LAMERS
Na vrh
mali_mujo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mali_mujo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2007 u 11:47
najjednostavnije ti je da ne skidaš ako je film zipa, raran, štaveć. ako je čisti .avi fajl - skidaj. i fino ćeš spavati... :)
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 00:26
Originalno postovano od strane dooleya dooleya piše:

Da pokusam ponovo da vam objasnim...kada probam da skinem sa Bitlord-s neki film koji je ripovao aXXo vecina novih naslova ima 3 file-a a naslovi od prosle godine i stariji imaju 2.File po kome se razlikuju je tekstualni i kada ga otvorim on sadrzi sledeci tekst:
This file has been brought to you by aXXo and it's absolutely for free.
I have been sharing with you for a long time and I have never asked
for anything in return.
NOW I NEED YOUR HELP ! ! !
PLEASE DON'T VISIT, REGISTER, BOOKMARK or POST ANY LINK to the bogus
sites that have my nickname included in their names.
You can't be sure that the torrents listed there ARE the REAL deal.
BE AWARE !
Don't believe in liars and conmens like some site Admins and his crews.
They bring shame to the file sharing world.
Find me through my accounts or on reliable sites.
PURE P2P always FOR YOU.
aXXo

Kod ovakvih ripova kada ga skinem i pokusam da otvorim file koji se zove kao i film ispostavi se da je zipovan.Kada probam da ga odzipujem on ga kao otvara i u Total Commanderu umanji memoriju za 700mb ali mesto na kome bi trebalo da se nalazi odzipovan file je prazno.
Na ovom sajtu sa koga inace skidam sve titlove vidim da ima titlova koji se odnose na verzije filmova o kojima govorim (npr. SMOKIN' ACES [2007]DVDRIP[ENG]-AXXO).Znaci da neko zna kako da ih otpakuje.
Nadam se da sam sada bio jasniji...
Hvala unapred!

Naleteo si na fake torrent. Ja sam skinuo SMOKIN' ACES [2007]DVDRIP[ENG]-AXXO i radi mi kako treba.
To sto pise da se ne registrujes na neki sajt  je zato sto je neki lik otvorio sajt koji sadrzi njegovo ime i oko toga je bilo preoblema. Zato i nije neko vreme izbacivao ripove.

I aXXo je jedna osoba. Nije grupa.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 07:31
aXXo je nadimak tog jednog lika koji ripa dvd-ove i oko tog imena se stvorio brand, ali on nikako nije sam, da si pročitao malo njegove interviewe i izlaganja njegove "prošlosti" vidio bi da je u početku bio sam i da je tako stvaren brand, ali sada je to više nalik grupi, tj sada to je grupa, makar se nigdje tako ne vodi jer je on kao "glavni" i njegovo je ime brand...
Na vrh
japi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj japi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 10:12
http://axxo.superfundo.org/
na ovom sajtu AXXO stavlja sam svoje torrente, tako da nema sanse da su "fake" torrenti
Na vrh
mscepo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mscepo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 12:50
Zbog tog sajta je on prestao na neko vreme da ripuje filmove
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:14
Originalno postovano od strane mscepo mscepo piše:

Zbog tog sajta je on prestao na neko vreme da ripuje filmove

Istina, jer su drugi htjeli malo preko njega zgrnut pare...ali to je sad manje bitno jer se sada nalaze njegovi torrenti gore i dalje besplatno
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2007 u 13:47
http://www.mininova.org/user/aXXo

Evo, sa mininove, Axxo odmah tu stavi svoj novi film...
Na vrh
jaap_i View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jaap_i Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2007 u 01:41
Originalno postovano od strane japi japi piše:

http://axxo.superfundo.org/
na ovom sajtu AXXO stavlja sam svoje torrente, tako da nema sanse da su "fake" torrenti

Slazem se! naj toj stranici nema fejkova (skidam uvijek od tu i sve je ok)

Isto tako na www.mininova.com - kad utipkas "axxo" isto nema fejkova

Ali jedno upozorenje. Na sajtu kao sto je: www.torrentz.com imaju filmove od "axxo"-a...ali nisu .avi nego u rar programu.....i ti filmovi su fejk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Don't hate to play.
Hate the game!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.