Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izgreban disc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Izgreban disc

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Izgreban disc
    Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:25
Zanima me da li postoji neki program sa kojim mogu prebaciti izgreban disc na hard?   
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:27
badriper mislim da se tako nekako  zove program,odlican je
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:34
ja sam koristio bad copy program al zna ti dosta potrajati..tako ako je jako izgreban ja ga stavim kroz noć da to odradi..
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:37
Imaš već teme na ovu temu...programi: CIA, IsoBuster, Alcohol 120%, i ovaj gore pomenuti...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:38
Pa jeste,jako izgreban. Dva sam prebacio a ostala tri filma nema sanse... Izgleda da je postor to zagrebo
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:40
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Imaš već teme na ovu temu...

Izvrsno receno... Otprilike kao: koliko kosta cena kostanja...

@shejtan:
Daj, napisi mi sta ti je izgrebano, posaljem ti ponovo...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:44
Pa ovo (decameron, year of the horse i Simon del desierto)
Ali cekaj prvo da probam da prebacim sa ovim programima, pa ti javim!
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 13:48
Darijeeee!
Kako radi isobuster?
Ne mogu naći to gdje je pisano prije...

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:02
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:11
ja koristim Alcohol 120% i namam nikakvih problema i kopiranje ne traje jako dugo
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:30
Kako radis iz alkohola?   Imam ga ali ne znam...

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:31
Originalno postovano od strane navojec navojec piše:

Kako radis iz alkohola?   Imam ga ali ne znam...

ni ja LOL,skinuo sam sad taj Iso Buster pa cemo vidjet...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:32
Originalno postovano od strane navojec navojec piše:

Darijeeee!
Kako radi isobuster?
Ne mogu naći to gdje je pisano prije...

Pa ubaciš disk, otvoriš program, podesiš optički uređaj u koji si ubacio disk, on ti učita podatke koje imaš na disku, označiš ih, desni klik -> izvuci objekte ( ili tako nešto) , označiš gde ćeš da ih smestiš - i gotovo....

A i u Alcoholu ti je slično, ajmo navojac pomuči se malo.... Šalim se, probaj, pa ako ne ide, javi...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:38
Originalno postovano od strane zoky zoky piše:

ja koristim Alcohol

i ja istoBig smile
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:46
Probat cu CIA, taj je najmanji.. kao devicanska pi**a..

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:49
Za CIA ti treba jaka mašina.... Ako je nemaš, NIŠTA nećeš moći pored njega da radiš!!!! Strašno jede resurse i dugo radi, ali odradi posao bez greške...Najbolji ti je savet da ga pustiš preko noći ( ili kad već spavaš)
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:53
Onda necu, dosta toga mi se skida dok spavam.
Alkohol ili isobuster?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:55
Pa recimo da dajem prednost Alcohol-u.... mada ja koristim oba....
Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 14:57
Idem probat.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2007 u 15:02
evo pitanje:
upravo sam isprobao IsoBuster..ucita mi film s dvd-a ja stavim extract and run..tad on to lijepo ucitava baca na disk i kad dođe do greske ja stavim retry al ih nađe ponovo..i onda stavim ignore all..do kraja filma nek ignorira greske...i kad zavrsi s tim..na kraju mi pokaze kolko gresaka je sveukupno..(ima ih neki 16)...idem ja pogledam ako je film ok..
i kad ga pokrenem s BSPlayerom tad mi kaze :File is corrupted! Seeking will be very slow!
znam sta to znaci..kao da nije film cjeli na disku..
Zna mozda netko sta krivo radim?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,209 sekundi.