Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TREBAM POMOC
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TREBAM POMOC

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jack View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TREBAM POMOC
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 21:32
DALI MI NETKO MOZE RECI KAKO DA NAPRAVIM DA SLIKA BUDE UZA U VCD FORMATU,..PROBAO SAM PAR PUTA I NA DVD MI JE SLIKA U FULL SCREN,..,AKO NEKO ZNA BIO BIH MU ZAHVALAN,..
JACK
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 21:56
Jeli ti praviš VCD ili si ve? tako nabavio ?
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 21:58

PRAVIM VCD PO POTREBI.,.,AKO NETKO TREBA

JACK
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2003 u 07:53
ja ti preporučujem wincopydvd 3.0 on bi ti mogao možda i rješiti problem!!!!
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2003 u 14:20
jURE JEDNA PREPORUKA AKO SI LJUBITELJ WESTERNA IMAM TI RIO BRAVO I EL DORADO SAVRŠENI DIVXI S PREVODOM..
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 13:11
Moj prijedlog je ako netko u početnom postu zatraži pomoč kao u ovo primjeru oko VCDa da se ljudi neubacuju sa privatnim porukama nekoj stotoj osobi. Ako nemate prijedlog za početni problem kontrolirajte prste!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 16:20
Upravo tako TOKNEZEV.,.mene zanima kako dobiti uzu sliku u vcd formatu sve sam ja to napravio kopirao sam sa divx u vcd,.ali me samo zanima  da slika bude uza da ne bude u full screnu kad se gleda na dvd.,,ako netko zna stvarno bih mu bio zahvalan.DAKLE RADI SE O DIVX PRETVARANJE U VCD.,.A NE DVD U DVD,..,.
JACK
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 17:12
Ako sam dobro shvatio ti nezelis da ti slika bude preko cijelog ekrana ili u overlayu? Zasto? Ja bas suprotno.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 17:16

PAZI MENE ZANIMA KAD STAVIM FILM U DVD APARAT DA MOGU NAREDITI OMJER 16:9.,..,I 4:3,.DAKLE DA MOZE BITI I UZA

I DA JE MOGU STAVITI U FULL SCREN.,.,OVAKO MI JE SAMO U FULL..,

JACK
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 17:19

Hi,

mislim da kada sam radio sa Tmpgenc da sam tu funkciju i ja koristio jedan-put. Mozes da sa sve cetiri strane sliku suzavas i da pozadina bude u boji koju ti zelis ( standard = crna). Ali ali on samo pretvara filmove u drugi code-format. Neznam da li moze da ga stavi i u VCD format

Vrijedi pokusati...

"...just DO IT!!!"
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 17:31
HM.,JA AVI FORMAT PRETVORIM U VCD PREKO TMPG-A.,I ON TE PITA U KOJOJ REZOLUCIJI HOCES.,.NPR.,16:9 PAL 525.,.ILI 4:3 PAL,.DA SAD NE NABRAJAM I MENI POKAZE KAD SE SNIMI DA JE SLIKA ORIGINAL I DOSTA JE UZA .,.ALI NA DVD UREĐAJU JE FULL SCREN..ZNAM DA IMA OPCIJE NA DVD UREĐAJU DA SE STAVI U FORMAT 16:9 ALI NE PRIMA...,DAKLE IMAM JEDAN STVARNO INTERASNTAN PROBLEM.,A VJERUJEM DA JE U BITI LAK ZATO STVARNO HITNO TREBAM POMOC..,
JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 18:45
USPIO SAM SREDITI-..-HVALA SVIMA NA POMOCI.,,.JACK
JACK
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 00:15
A ti Tomice umjesto da ljude učiš dobrim manirama sredi svoje filmove da ne šalješ izgrebane cd-e.Nemoj me vuć za jezik stvarno ću ispast najveća svađalica na Forumu samo se sjeti šifre 25/11.
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 15:35
JA STVARNO NEMAM POJMA KOME JE OVO UPUCENO??????
JACK
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 21:16

Ti filmovi i dan danas sljakaju i pilz Dobri Čovječe (stavio bi navodnike ali mi nešto nerade) šuš!

I ako sam rekao nešto krivo gore reci što je krivo.

Toliko od mene i ja se više neubacujem u ovu temu!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,200 sekundi.