Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dr.Divx
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dr.Divx

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dr.Divx
    Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 14:29
evo pitanje:
Koju verziju koristite?
ja sam sad skinuo 2_0_0_OSS i sada sprobavam da vidim kako ce ispasti...ima li neko tu verziju?
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 15:43

Ima
Ja je dugo koristim, medjutim ponekad zna da zeza  i na kraju ti da gresku:

Encoding failed.
Failed encoding metadata  (ako sam dobro upamtio)
Medjutim jako je dobar za ripovanje dvd-a
To mi se na dvd-u nije desavalo, jedino na .mpg fajlovima.
Koristi ga, dobar je.

Nikada se nisam kajao za ono sto sam kazao. Uvek sam govorio istinu i samo istinu. Ma koliko ona bila bolna.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 15:49
Bolji je GordianKnot!!!!! Najbolji!!!
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 15:58

Koliko traje encoding .mpg fajla od recimo 4 giga sa GK darije?

Ajde ako mi valja, posalji mi .ini fajl za GK

mail imas.

Pozdrav i hvala, da isprobam sa tvojim podesavanjima......

Nikada se nisam kajao za ono sto sam kazao. Uvek sam govorio istinu i samo istinu. Ma koliko ona bila bolna.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 16:29
ne znam meni je uvjek sve dobro zripao...nikad mi nije gresku javio na kraju..jedina i ja mislim jedina zamjerka mi je ta..sto jako dugo baca u divx Confused
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 16:43
Zato ga ja ostavim preko noci da ripuje.....

Kazes da ti je i .mpg fajlove lepo ripovao?
Meni nekad da, nekad ne....

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 16:45
@Faust koju verziju koristis?
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 16:54

Dr. DivX 2.0 OSS 

Version Build 2.0.0
               ReadMe updated on 3rd August 2006

Sto se tice codeca:

Version 6.4.0
               ReadMe updated on 2/10/2006

Ažurirao Faust - 11.Svibanj/May.2007 u 18:53

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 17:35
ne znam ja sam do sada koristio 1.0.6...i s njom je bilo sv eok..do danas kad mi je javio da vise ne mogu koristit free,sto me zacudilo jer sam unio cd-key pred 5 mjeseca..i sad probam ponovo i veli da je pogresan...
danas sam skinuo tu verziju koju ti imas @Faust i vidjet cemo..
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 17:57
Ja koristim 1.0.6. Build 104 i nikakvih problema...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 18:49
Johhny probaj ovu o kojoj pricamo..........freeware je.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2007 u 19:35
ja ne kuzim kako se koristi ta verzija sto koristi Faust.. Confused
stavim da mi baci u divx...i onda mi stavi samo onaj jedan part 1..ostalo ne..film traje do 18 minute i to je kraj...
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 01:50

Probaj neki drugi dvd da ripujes.
Prebaci ga na hard, pa onda idi na File>open>  nadji direktorijum gde ti se nalazi dvd  i  izaberi vob fajlove....

Podesi velicinu izlaznog fajla  (Constraint to 1 ..... MB) mozes staviti i 2 od po...zeljena velicina.

Mozes da ubacis i subtitle ako zelis, mada ja to ne cinim.

U advanced opcijama imas vaznija podesavanja.

POdesavanja za cropovanja margina-automatic i  samo enabled, po tvojoj proceni........

Kada podesis i sliku i zvuk, kada podesis nivo kvaliteta,(preferences - tu imas vise nivoa kvaliteta) idi na encode.
Otvorice ti se novi prozor.

E sad ono sto te je verovatno zbunjivalo.
Klikni na resume i to je to. Cekaj ishod.
Evo ja ostavljam nocas da se encoduje Poslednji kineski car....
Videcemo kako ce se poneti prema ovom .mpg  fajlu.
Jednom me je vec zeznuo. Valjda nece i sada........
Pitajte ja cu odgovoriti koliko znam.

Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 01:52

Cekaj, koji part1?  Kada ripujes dvd, moras izabrati sve vob fajlove koji cine film. Koji su, proveri pojedinacnim otvaranjem.
Njih i selektuj.

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 03:02
Kako to? Do sada sam, bar ja, selektovao samo prvi vob u nizu, a on sam pokupi sve ostale... Hajde, sad cu da skinem tu verziju, pa da probamo...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 03:13
ma problem je u tome kad idem stavljat film u divX oznacim sve vob file.. i on mi samo prizna 1 taj sve normalno napravi i baci ga u divX..tako da film traje do 20 min..ostatak ne stavlja u divX..
@Johhny razumjem  te sto govoris..al ova verzija je malo drugacija..
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 04:07

Cudno....a da ti mozda ne pravi pojedinacno avi fajlove za svaki vob?
Mozda nisi konfigurisao da pravi jedan film od vise vobova

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 13:30
Originalno postovano od strane Faust Faust piše:

Cudno....a da ti mozda ne pravi pojedinacno avi fajlove za svaki vob?
Mozda nisi konfigurisao da pravi jedan film od vise vobova

ne samo za 1 mi napravi a za ostale ne..probao sam poslje jos jednom u uspjelo je..
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 15:09

Tad si sigurno oznacio sve vob fajlove?

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Svibanj/May.2007 u 17:43
jesam oznacio sam sve...malo je drugaciji od onog starog..pa jos ucim na njemu...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.