| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TERMINATOR 2 3D - BATTLE ACROSS TIME |
Odgovori
|
| Korisnik | |
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TERMINATOR 2 3D - BATTLE ACROSS TIMEObjavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 08:00 |
|
imam pitanje, ako neko zna gdi bi mogel skinuti dobar rip TERMINATOR 2 3D - BATTLE ACROSS TIME jer ja imam neki loš cam kaj je neko snimal u movie worldu i imam jedan dobar rip dijela filma iz showa kaj je neko prije par godina popalil iz studija i pustil na net, ali htio bi imati cijeli show dobru snimku.
prema onome kak je zamišljen i kak je stvar napravljena daje dojam da je bolji od trećeg dijela filma i konačno prikazuje Cyberden u budućnosti i njegovo kompletno uništenje. genijalno izgleda borba arnija i ogromnog pauka terminatora na kraju. ako ko zna gdi skinuti dobru kvalitetu nek mi pošalje linkove na pm. vidio sam da je uploadan makedonski titl za TERMINATOR 2 3D - BATTLE ACROSS TIME. ima neko možda hrvatski, bosanski ili srpski? hvala |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2007 u 08:16 |
|
pa nije moguće da od tolkih filmofila niko nema!??!??
|
|
![]() |
|
margsa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 17.Svibanj/May.2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2007 u 17:10 |
|
probaj na www.torrentz.com
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |