Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Znao sam... SAW 4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Znao sam... SAW 4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Znao sam... SAW 4
    Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 10:29
http://www.imdb.com/title/tt0890870/

Znao sam da će biti 4. dela i to me strašno brine... Prva tri čine odličnu celinu i ne znam kako će nastaviti priču u četvrom delu, ali dobro, videćemo...

Ažurirao darije - 28.Kolovoz/Aug.2007 u 02:36
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 15:52
a joj, bojim se da će taj četvrti dio upropastiti relativno dobru reputaciju prva tri djela koja na vrlo elegantan način zaokružuju serijal u trilogiju...ali vidjet ćemo
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 16:14
pa ok i 4. moze da lici na nesto, ali nadam se da nece ici stopama halloween i friday the 13th
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 16:18
pa od prije se znalo da ce doci 4 nastavak...imam osjecaj da ce ga upropastit..al kao sto kazete vidjet cemo...

Ažurirao Bebinjo - 09.Svibanj/May.2007 u 16:38
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 22:29
ja sam mislila i za 3 da ce biti sranje pa je ispao odlican film, dok ne izadje mozemo samo da nagadjamo :)

Ažurirao Vedder - 09.Svibanj/May.2007 u 22:46

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 07:48
neznam baš, pročital sam negdi da je uloga bila ponuđena goranu višnjiću koji je u načelu bio pristao ali kad je dobio scenarij na čitanje da je odustal.
to može značit da će film biti sranje, a možda i neće.
neznam?
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 13:55
Zivi bili pa videli..............
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 20:03
Joj sto mi ovo mirise na glupost. I treci deo je bio vec pomalo iscedjen, nategnut, a sa ovim... ko zna mozda i iznenade, samo ne bih se kladio.
Vladika
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2007 u 20:10
ajte ba ljudi sad nemojmo suditi prije nego sto vidimo zar ne mislite da nije tako??
Fission Maild
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2007 u 02:43

Još samo malo.... Evo trejlera... Zanimljiv i čini mi se malo drugačiji, ali videćemo:

Saw IV - trailer
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2007 u 12:00
Pa treci dio je zavrsio tako da se moglo zakljucit da ce bit i 4.dio. Ubivsi lika na stolu aktivirala se ona maska na njegovoj zeni i smrskala joj glavu i jos je njegova kci negdje zatocena s ogranicenom kolicinom zraka.Takodjer zatvorila su se vrata tako da lik nemre izac iz sobe. Dakle vrijeme je za jos jednu igu,vrijeme je za 4.dio
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.