Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RARITETI
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RARITETI

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kerber View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: RARITETI
    Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 22:45
VEC NEKO VREME TRAZIM SLEDECE FILMOVE :
COLOSSYS OF RHODOS iz 1960
VON RICHTHOFFEN AND BROWN iz 1971
THE BIBLE iz 1966 i film
FLUKE iz 1995
Ako ima ko da menjamo........
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2007 u 10:59

Imacu veceras Kolos sa Rodosa , ali ne znam za prevod....  Ima li ga?

Nikada se nisam kajao za ono sto sam kazao. Uvek sam govorio istinu i samo istinu. Ma koliko ona bila bolna.
Na vrh
kerber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2007 u 11:13
ZA SADA NEMA PREVODA ZA TAJ FILM, ALI KAD DODJEM DO NJEGA BICE I PREVOD , KAZI MI DA LI GA TI SKIDAS SA NETA I ODAKLE ILI KAKO CES DOCI DO NJEGA ???  A NAJVAZNIJE PITANJE KAKO BI JA DOSAO DO NJEGA ???
POZDRAV
Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Svibanj/May.2007 u 17:52

Evo stigao je film........sad samo da ga enkodujem. Ili ti vise odgovara .mpg format da pravis dvd od njega?

Nikada se nisam kajao za ono sto sam kazao. Uvek sam govorio istinu i samo istinu. Ma koliko ona bila bolna.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 05:27
Ja imam Fluke, bez prevoda
Na vrh
kerber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 10:19

sto se mene tice samo ga ti enkoduj, kazi mi odakle si ga skinuo ???, ili ako si za razmenu odaklen si ???, ja sam iz Novog Sada pa ako mozemo da se organizujemo da radimo

Pozdrav
Na vrh
kerber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 10:20

to je lepo, a kako bih ja mogao doci do njega ???

Pozdrav iz Novog Sada

Na vrh
Faust View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Faust Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 15:59

Srbija, nacin skidanja je nebitan...

Pa ako si za razmenu daj mail na pp pa da ti saljem spisak svojih filmova.

Bolje menjati jedan dvd sa sest filmova nego jedan cd sa jednim filmom...

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 16:13
hoces link ili razmenu?
Na vrh
kerber View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kerber Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2007 u 20:03

PA JA SAM U PRINCIPU UVEK ZA RAZMENU A MOZE I LINK :)))

AJDE POSALJI MI SPISAK ILI KATALOG DIVX FILMOVA NA MEJL KERBER1971@YAHOO.COM

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Svibanj/May.2007 u 03:32
poslala sam ti katalog
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.