Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - finale lige prvaka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

finale lige prvaka

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
tigra View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: finale lige prvaka
    Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 13:24
kao što, vjerujem, svi znamo, milan je sinoćnjom pobjedom 3:0 na san siru izbacio manchester united iz lige prvaka i izborio mjesto u finalu,koje će se održati 23. svibnja u ateni. iako su tri engleska kluba bila u polufinalu, finale ipak neće biti englesko, a o prvaku europe odlučivat će Milan i Liverpool, koji je prekjučer izbacio Chelsea.
što vi mislite o finalu? tko će biti prvak?
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 13:31
evo moje misljenje:
Milan nije ni trebao nastupit u ligi prvaka..trebali su ih bacit u drugu ligu kao i juventus..ali ok..ako to zaboravimo zasluzeno su u finalu...jucer su nadigrali manchester...
Liverpool,osobno sad kad nema barcelone navijam za njih..i mislim da ce dobiti milan,ako ce finale biti poput proslogodisnjeg i pred 2 godine..onda ce biti zanimljivo...

Al ja velim..ako su izbacili najbolje(barcelonu)..zasluzuju bit prvaci.. Wink
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 15:16
ajde bebinjo, napokon da se ti i ja u nečemu slažemo
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 15:41
Kao sto kaze cika Bebinjo, "kada nema Barselone", moj tip je definitvno Liverpool !!!Smile
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 17:12
EH ja sam uvek navijao za Italijanske klubove, (sem kad je ASTON VILLA u pitanju) tako da i sada navijam za MILAN. Vratice im za ono od pre dve godine!
Vladika
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 17:52
Ma Liverpool osvaja ponovo ligu prvaka!Navijam za njih,kao ekipa su mi super a i navijaci su im odlicni!"You never walk alone"!!Wink
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 18:24
Ja sam sinoc odlozio preferans zbog Manchestera... JBG, bolje da sam isao da igram karte... Ja, u principu, mrzim italijanski fudbal, kad gledas Engleze, jako tesko je prepoznati ko je iz Premier lige, ko je iz neke cetvrte... Igra se srcano i sa ritmom, i IGRA se dok sudija ne odsvira kraj... Mada, moram priznati, sinoc je MIlan igrao kao da je iz Engleske... U svakom slucaju, iako su boje MIlana crveno-crno, kao moja Macva iz SApca, YOU NEVER WALK ALONE...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 20:53
tako je! al u mojem slučaju - kad nema Madrida, onda može Liverpool! (nije i da ne navijam za Liverpool)... volio bih da Liverpool stigne Madrid u dvostrukom osvajanju lige prvaka (uzastopno)...

btw. ne volim Milan, navijam za suparnike, za Inter...

p.s. ali svaka čast Milanu na fenomenalnoj igri sinoć... nažalost, igra je bila jednosmjerna, pa je bilo malo tupavo...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 20:57
trebali su sve kluobve koji su varali izbacit iz lige... pa i Lazio i Fiorentinu... debilčine još na kraju im vraćali bodove... stvarno mutavo... sad će Juventus iduće sezone rasturat, ali nadam se da će im moj Inter pomrsit račune :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 20:58
vidim da sam negdje fulao u pisanju, ne da mi se ispravljat, malo sam popio, pa zato... ajte uživajte, a ja ode dalje pit... weeeeee

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 21:48
bas sam se nadao engleskom finalu...navijao sam za fergusonove bebe,al milan je jucer odigrao jednu od najboljih tekmi sto sam gledao....kako oni znaju se provlacit i sve,al jucer su blistali....
poptuno se slazem s vecinom i jako bi volio da LIVERPUL uzme krunu prvaka europe.....

a isto bi tako voleo da i sevilla odbrani naslov u kup uefe,jer kako vidim bremen ima igraca manje a puno je tri gola za postic
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 22:02
Navijam za Liverpool Tongue
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 22:20
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

milan je jucer odigrao jednu od najboljih tekmi sto sam gledao...

moram da se složim, stvarno su me iznenadili jučer, u jako pozitivnom smislu.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Svibanj/May.2007 u 23:33
bit ce dobro finale...liverpool ce to dobit..
Milan jedino gdje valja je talijanska liga..tamo mogu kupovat utakmice LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:26
@bebinjo: PA, nije bas tako...  Niko ko ne valja ne moze da stigne do finala lLIge sampiona. I to 2 puta u 3 godine... Iskreno, ja ih ne volim, ali, imaju Kaku, imaju Sedorfa, koji nikada nije igrao kao ove godine, imaju Nestu, ma, imaju svasta, ali mislim da ce ih opet Liverpul isprasiti... Liverpul je cudna ekipa... Kad pogledas, i nemaju neku extra giga-zvezdu u timu... Ali, umeju da deluju kao masina u kojoj svaki sraf zna sta radi...
MIslim, iako sam Zvezdin navijac, i volim MAnchester i zbog istorije, a i zbog Nemanje Vidica, mislim da je bila greska sto je Vidic igrao... Prva dva gola idu na njegovu dusu, i videlo se da je od samog pocetka utakmice bio nesiguran, a to je, izgleda, uticalo na celu ekipu... Ih, al bi bilo lepo da su prosli Manchester i Liverpool... Al' dobro... Dogodine...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:36
ma znam johhny ovo bila sala..da zaboravio si rec imaju inaghija..koji ce bit 47 puta u zaleđu..i onda 48 dat gol Confused..a ovo za kaku,to je igracina..svaka mu cast
s druge strane liverpool ima gherada i kuyta..također kvalitetni igraci..
sve u svemu bit ce zanimljivo finale...nek bolji pobjedi..makar bi ja htio da to bude liverpool...
da i jos nesto...@johhny:dogodine..ce biti barcelona u finalu Big smile
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:37
slazem se s kolegom jovom.....sto se tice milana a tako i mancestera,kojeg volim jos od ranijeg vremena...york,cole,gigs,sheringem.....
a vidic je bio nula,neznam jel on bas vrijedi da igra medju prvi 11 u mancesteru,al dobro..manje-vise....zao mi mancestera,al bit ce bolje
a milan je u prvenstvu velika0,al da imaju klasu imaju.sedorf je igrac boli glava,onaj gatuso pretrci vise od pitbula,pa nesta,kaka,gilardino,pa i sam dida je vrhunski golman.............kad jedan cafu nema mjesta,sve je onda jasno kako je to mocna ekipa...izagi..jebo ih on pa to je durunga boli glava,sto kaze bebinjo
al sto lega veli,voleo bi da ih liverpul isprasi samo tako
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:39
Ma, nemam pojma, meni se Kuyt uopste ne svidja... Sad, bebinjo, to za barcelonu... Ako Partizan prodje kvlaifikacije, pa ako Barca naleti na njih... Mislim, bice tesko...
Na vrh
tigra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:44
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Sad, bebinjo, to za barcelonu... Ako Partizan prodje kvlaifikacije, pa ako Barca naleti na njih... Mislim, bice tesko...

ja se iskreno nadam da nas barca nagodinu neće razočarati kao ove godine!

Ažurirao tigra - 04.Svibanj/May.2007 u 01:44
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2007 u 01:44
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Sad, bebinjo, to za barcelonu... Ako Partizan prodje kvlaifikacije, pa ako Barca naleti na njih... Mislim, bice tesko...

LOL ma nebi islo..
da zaboravio sam na tog gattusa,borac rijetki su klubovi koji imaju takvog igraca...e taj pretrci po utakmici...uff..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.