Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix 3 DivX formatu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix 3 DivX formatu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jure View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matrix 3 DivX formatu
    Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 19:28
Napokon sam uspio prebaciti Matrix Revolutions iz SVCD u DivX sada ima titlove i može se ljepo gledati preko BSPlayera.
Svi zainteresirani za ovaj film i za još dosta novih filmova neka se jave na pm isklju?ivo za rezmjenu.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 19:38
S čime s to uspio i koliko ti je trebalo?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 19:48
Pa trebalo mi je dva dana ali više da na?em rješenje nego da kodiram. Evo ovako sam to napravio:
1. pomoču DVD2AVI prebacio svcd u divx ali posebno sliku a posebno zvuk

2. zvuk sam obradio u robot4rip

3. poslje sam spojio zvuk i sliku pomoču AVI-Mux_GUI-1.15.2

Mogu reći da sam se stvaro namučio ali ovih dana ču napraviti tutorijal tamo če biti sve ljepo objašnjeno i biti če slike.

Ažurirao Doktor-X
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 20:28

proba,.,dali radi

JACK
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 20:30

ok jura dali se zelis mijenjati za filmove.,.

JACK
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 20:37

Postoje i mnogo lakša riješenja!

DrDivX riješava problem u tri klika!!!! i za 3-5 sati gotovo

Kapetan Kuka
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 21:06
Ajde da i tebe nađem KAPETANE KUKA..,DANAS SAM SE TEK REGISTRIRAO,.,.AJDE BUDI LJUBAZAN PA MI POŠALJI SVOJ KATALOG VIDIO SAM DA IMAS DOSTA DOBAR IZBOR.RECI MI JEL IMAS DRDIVIX,.BAS MI TO TREBA..,.
JACK
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 22:02
Hvala kuka baš ?u drugi put probat sa DrDivX ali nije ni ovom mojom metodom tako dugo nego je malo komplicirano spajat sliku i zvuk.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 23:20

DrDivX je najbolji !!!!

BRipeck posljije njega!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2003 u 23:34
ljudi jel ima ko drdivix
JACK
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2003 u 08:01
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 15:24

Ljudi danas sam doživio nešto najljepše od kad se mjenjam s filmovima.Ludo i lijepo.Hvala Jure odužit ću se.Kapetanu Kuki ako to proćita znat će na što se odnosi - imam MATRIX 3!!!

Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:10
I'll be back
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:12
I kakav ti je vjeverica,šta misliš o njemu??????
I'll be back
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 20:37
Sori Vjeverice ali ne kužim o čemu se radi!!!Piši mi na meil ako nije za javnost!
Kapetan Kuka
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 23:49
Nema zle krvi među nama krivo si me razumio a Alex da ima više hrabrosti sam bi se izjasnio ne bi pirio vatru-znam da sam ti stao na žulj Aleksa ja i ostali no sam si kriv za to a za razmjenu treba i drugi kvalitet a ne samo siromašna ponuda.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2003 u 00:53
Ja opet privatno.Jure javi mi na pm kad stigne i dali vrijedi.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2003 u 21:38

Jure dal bi se htjeo samnom razmjeniti za matrix 3,imam nešto filmova  pa...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,336 sekundi.