Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ginger Snaps
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ginger Snaps

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ginger Snaps
    Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:12
U prvom delu,na pocetku filma kada zena nadje raskomadanog psa govori da se vratio.. Ko se to vratio? Predpostvaljam da onaj pas ili onaj stvor u koji se Ginger vec pretvara kasnije.. Ali ona je rekla vratio se,to znaci da postoji jos neki radiji deo ovog filma od Ginger Snaps 1?
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:37
Film ima tri dela.Radnja iz prvog se nastavlja i u drugom a treci deo ti je odvojen i objasnjava kako je sve pocelo (desava se u proslosti u jednom utvrdjenju) - Inace za mene je to odlicna horor trilogija
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:45
A znaci onda nema nekog "pred" dela kao npr u hanibalu? E to mi je onda glupo kako su napravili jer su se ti "psi" iliti vukodlaci pojavili niotkuda... i odma pocinju sa tim,ponovo su tu.. a ljudi ni ne znaju o cemu je rec
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:50
Mislim da je slicna praksa i u trilogiju Kocka (Cube 1,Cube 2 + Cube zero)
Meni ne smeta,odgledas i treci deoWink
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:51
E,u koju vrstu filma se svrstava Kocka? To je kao neki horor? Ne secam se tacno o cemu se tamo radilo..
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2007 u 23:57
Po meni SF,Horror.Smile
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 00:31
Da li sam ja dobro shvatila da je u prvom delu Ginger Snaps onaj stvor "silovao" Ginger jer je bas tada dobila?
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 00:40
To je dobra triologija, ali ne bas povezana, jer imas keca.. gde dzindzer postaje vukodlak... a opet imas i pred deo (nulti ili kako vec) gde dzindzer opet postaje vukodlak...
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 00:44
Ima pred deo? E o tome sam gore pricala.. kako se zove? jer ja sam nasla samo ono ginger snaps 1,2,3
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2007 u 17:11
Pa 3 je u stvari kao pred deo, jer naziv mu je ginger snaps: the beginning
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2007 u 11:45
Da li sam ja dobro shvatila da je Ginger bila silovana od strane tog stvora u prvom delu,cini mi se da je bas tada dobila pa je zato i napao i silovao?
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 22:42
Sad sam gledala treci deo,odakle se sad stvorila Ginger? Zar ona nije mrtva?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 22:59
Originalno postovano od strane andrejica andrejica piše:

Da li sam ja dobro shvatila da je Ginger bila silovana od strane tog stvora u prvom delu,cini mi se da je bas tada dobila pa je zato i napao i silovao?
je dobro si shvatila andrejice
nego imamo mi i topic dnevnik gledanja filmovaBig smileWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Titl0 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titl0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:31
Originalno postovano od strane andrejica andrejica piše:

Sad sam gledala treci deo,odakle se sad stvorila Ginger? Zar ona nije mrtva?

Doslo je do anotomske eksplozije unutarnjeg muskulaturnog procesora, tako da ne verujem da je prezivela. Mozda je to njena keva... koce ga znati.

Ažurirao Titl0 - 08.Svibanj/May.2007 u 23:45
Na vrh
andrejica View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj andrejica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2007 u 23:39
Pa pricaju kao Ginger i Brigite,znaci da su one...
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2007 u 01:59
Kao sto sam rekla... filmovi nemaju bas neke veze jedno sa drugim..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.