Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa prženjem tv-ripova u dvd
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa prženjem tv-ripova u dvd

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa prženjem tv-ripova u dvd
    Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 19:33

Pozdrav svima

Evo imam ovakav problem, snimam tv-program sa fly tv 2000 u avi. File, a kada taj avi želim prebaciti iz avi-ja u DVD pomoću ConvertxtoDVD, obavezno mi kasni zvuk za slikom, u početku kratko, kasnije sve više, kao da proporcionalno kasni.

Zna netko u čemu je štos, pokušao sam i sa programom All video converter, ripat u VCD, ista stvar, zvuk kasni prvo malo, zatim sve više.

Ljudi pomagajte ako znate!

I ne ljuti veliog brata...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 03:34
A znači ton u tom .avi-ju je dobar, mislim, ne kasni za slikom?
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 10:29
dobro pitanje...

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 11:10
imas u convertx to dvd namjestiti koliko ms da ti ton kasni pa probaj s tim
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 22:56
Ton u aviju ne kasni, znači dobar je, problem je kada ga sa bilo kojim programom pokušam prebaciti u VCD ili DVD format, onda ga jebi, onda kasni
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:08
Ajde ovako: proveri nekim programom (Video Inspector) kojim codec-om je rađen taj .avi? Verujem da je XviD u pitanju.... koji zna da pravi pizdrarije...Ima mnogo tema na tu temu na forumu, pročešljaj malo....
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:17

Ja koristim za kopresiju Divx, pa onda onaj r u krugu što znači original, pa 5.1.1. eto to koristim.

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2007 u 13:20
zna vbr raditi probleme, probaj kad ripaš u avi odabrati umjesto mp3 vbr, mp3 cbr kompresiju za audio.
to bi trebalo riješiti tvoj problem.
sličan problem sam imal nekad kad sam radil dvdje s nerojem i ovo kaj sam ti napisal je riješilo moj problem.
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2007 u 17:31
Dobar savet ti dade pittbull, ako tako odradis i pri tome ga kompresujes u divX, ne bi trebalo da imas vise problema!
Vladika
Na vrh
Schindler View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Schindler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 00:10
Okej hvala svima, budem pokušao
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,193 sekundi.