Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sopranovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sopranovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sopranovi
    Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 22:45
Počela je sedma sezona! Imam 3 epke, bit će ih samo 9. Ne znam zašto, ali debili koji uploadaju pišu da su to epke od šeste sezone (613, 614, 615 i tako dalje). Inače, pišu tako (prave greške) i kod drugih serija, recimo npr. American Dad (pišu da je treća sezona, a ono druga) i kod još par serija. Ali, sada to nije važno.

Uglavnom, skinuh i pogledah te tri nove epke, i moram reći da i dalje rulaju!!!
Samo neka fino završe seriju. Jedan frend mi kaže da su dosadne te nove epke, ja kažem: ' možd malo, ali to su Sopranovi!!!'

Meni su Sopranosi uvijek bili i ostat će jako dobra mafijaška serija, a i uvijek ponegdje smiješna, što je za takvu seriju jako dobro! :)

Evo, derite ovdje sve o ovoj seriji...

Pozdrav

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 22:47
I da dodam još nešto... Ja sam napisao scenarij za jednu svoju mafijašku seriju, nazvao sam ju ' Obitelj Baritono '.... hehehe, Sopran - Bariton, kužite?
Hehehehe... bolesno, zar ne? Uglavnom, dobar sam scenarij nalupao i očekujem početak snimanja ove godine. BTW. pišem scenarij zadnje tri godine...  :)

Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:01
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

Ne znam zašto, ali debili koji uploadaju pišu da su to epke od šeste sezone (613, 614, 615 i tako dalje). Inače, pišu tako (prave greške) i kod drugih serija, recimo npr. American Dad (pišu da je treća sezona, a ono druga) i kod još par serija. Ali, sada to nije važno.

pisu tako zato jer je to istina

to nije sedma sezona vec Season Six Part II

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_The_Sopranos_episodes#Season_6:_.282006-2007.29

pogledaj malo
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:47
aha, okej onda... inače, sve su sezone imale ovak po 13 epki... ali nije bed... ja ću svejedno brijat da je nova sezona... :)

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:48
onda serendaju malo kod drugih serija... već sam rekao American Dad... Family Guy neću spominjat, jer tu je bila velika nebuloza... ali sad se sve sredilo, valjd, pa je zadnja sezona peta, a ne šeste... uglavnom, malo po sajtovima od serija i sve se može znat točno...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 23:50
zapravo po 12 epki... :)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.