Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc sa titlovoma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc sa titlovoma

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Cimike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc sa titlovoma
    Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 14:22
cao ja po prvi pit skidam titlove filmova i nemam pojma sta treba da uradim. Sleepy ja imam na kompjuteru skinute filmove, ali sada ne znam kako da ih ukobinujem sa titlom koji sam skinula. ima li neki program za to?  
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 14:40
samo imenujem isto prevod i film, pusti preko bsplayera i ima automtski da ti se ucita preovod

Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 18:21
i naravno, prevod i film stavis u isti folder :)
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2007 u 21:19
Kao prvo dobrodosla na TITLOVE, a kao drugo saveti koje si dobila su sve sto treba da uradis!!!
Vladika
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 19:34
super hvala vam. sada cu da probam! :-)
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 19:41

sada sam probala i nece. ja ne korisitm bs player nego power dvd ili nero show time i tamo bi je opcija prevoda ugasena (kako da ne postoji). i kako onda mogu da narezem na disk (rezem sa nero vision)

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 20:42
skini bsplayer pa probaj

Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 21:21
ali kako onda da rezem na disk da ima prevod? samo bs playerom ne moze.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 21:27
ijaooooooooooo
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 21:29
?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 21:48
Ma bre cimike!!!! Skini BS player i sa njim GLEDAJ filmove na kompjuteru!!!!
A onda kad hoćeš film da narežeš na disk otvori NERO BURNING ROM i stavi film i prevod (koji su istog naziva) i BURN....

Izvini varazdin....
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 22:03
e pa vidis kod mene ne moze tako. kada hocu da skinem sa nero burning rom film, on me uputi da nerovision jer file .avi moze samo tako da se reze, a prevod nece na nerovision da prihvati.
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 22:08
znas neki sajt sa koga mogu da skinem taj bs player?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 22:18
ViPlay

BSPlayer

I mogla bi malo da se raspitaš kako se režu diskovi....
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 22:38
pa i tebi je neko na pocetku verovatno morao da objasni. ja znam da rezem diskove sa filmovima sa pravog dvd disca, ali do sada nisam rezala divx.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 00:02
Otvoris nero burning rom.
Izaberes opciju dvd-rom(iso). Kliknes na New. Ubacis film i titl, izaberes brzinu. Kliknes burn.
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 08:48
hvala na info. super si!
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:19
s jedno pitanjce. kako da narezem vcd sa prevodom? do sada sam rezala sa nerovision, ali ne mogu tu da ubacim prevod.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 22:58
Ne kapiram? Pa nemoj da koristis nerovision nego nero burning rom. Isto kao sto ubacis film, tako ubacis i titl. Samo prevuces. Ili ti hoces da ti titl bude zalepljen za film?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 23:08
ona hoce vcd a ne obicni avi...
znaci sa cijelom vcd strukturom...
znaci sta trebas, zalijepi titlove na avi (imas vodic ovdje na ovom dijelu foruma pod sticky, kako ne bi bilo nepotrebnih pitanja) i onda u nero burning romu izaberes vcd i odvuces taj avi s nalijepljenim titlovima i sprzis
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.