Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nokaut!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nokaut!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nokaut!
    Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2006 u 22:27
SAITAMA:

Mirko Filipović napokon je iskoristio priliku za prvi veliki naslov. U finalu Grand Prix turnira popularni Cro Cop pošteno je izudarao petnaestak kilograma težeg Josha Barnetta, nanijevši mu treći poraz u isto toliko međusobnih dvoboja. Sve je bilo gotovo već u prvoj rundi - nakon serije teških udaraca američki borac predao je meč zbog ozljede oka.
Mirko je maestralno odradio finale - u potpunosti je kontrolirao borbu i bez većih problema svladao osjetno umornijeg protivnika, koji je u polufinalu protiv Minotaura morao odraditi punu minutažu. U završnoj borbi Barnett nije dočekao pravu priliku, iako je u trećem pokušaju nastojao uzvratiti svojem protivniku za prethodne poraze. No hrvatski gladijator na ovaj turnir stigao je maksimalno spreman, podsjetivši na svoje najbolje dane. Dovoljno je reći da je u dvije teške borbe zaradio tek manju posjekotinu iznad desnog oka.
Filipović je tako na najljepši način proslavio 32. rođendan, a tijekom svečanog proglašenja pobjednika Grand Prixa nije mogao suzdržati suze radosnice. Ovom pobjedom postao je prvi izazivač prvaku Fedoru Emelianenku. Njihov novi obračun neslužbeno se najavljuje za 31. prosinca, no iz Pridea još nije stigla službena potvrda.

(tekst preuzet sa net.hr)

P.S. SVAKA ČAST MIRKU! SAMO DA DOBIJE I FEDORA, E, ONDA ĆE STVARNO BITI CAR! SKINUO SAM SA VEČERNJEG LISTA DVIJE NJEGOVE BORBE SA TURNIRA, POLUFINALE (SILVA) I FINALE (BARNETT). SLIKA NIJE LOŠA, OBJE SNIMKE SKUPA TEŽE 101 MB. MALO PROGUGLAJTE I NAĆI ĆETE...

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 13:04

http://img174.imageshack.us/img174/9420/48376335po4.jpg   CRO/COP-GONZAGA,sta mislite o ovom mecu,ko ce pobjedit(to se zna)a tko ce dobit batina?mec pocinje u 21.50 na NOVA-TV!!

Mirko Cro Cop Filipovic tezak je 225 funti iliti 96,75 kg, a njegov suparnik u drugoj borbi otkako je iz Pridea presao u Ultimate Fight Championship (UFC) Gabriel Gonzaga 243, ili 104,5 kg - ocitano je uoci subotnjeg, 70. UFC spektakla nzvanog Sukob nacija, na javnom vaganju u Bridgewater Hallu u Manchesteru, modernoj koncertnoj dvorani koju je 1996. godine otvorila engleska kraljica.   http://70.ufc.com/

Ažurirao ddavid14 - 21.Travanj/Apr.2007 u 17:35
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 13:47
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 18:24
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 00:02
Ma popušio je ko zadnji bogac...
Koji nakout, mene je sve zabolilo kad sam gledao!
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 10:02
joooj... malo mi je čudno što se nije stigao obraniti... uspio sam pogledat, ima na youtubeu, ali brzo oni to gase... 

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 12:10
ajme sto ga je sastavio,tresao se mirko ko riba jbt.....dugo on nije mogao doci ksebi....jos nemogu vjerovat da ga ovaj tako razbioConfused.
sto kaze dngy sve mene  zabolilo kad ga sastavio
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:48
a jbg, mirkec ležeći policajac Big smile
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:51
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

a jbg, mirkec leĹľeći policajac Big smile
LOLLOLLOL
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:52
ma ubio ga je skoro...ne mogu vjerovati sta ga je sbombardirao...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 13:55

mirko mora da je imao nocne more,sigurno je seksa sanjao pa se nije mogao skoncetriratSmile

Na vrh
kone1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kone1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 15:42
i ovo se moralo jednom dogodit.......  nadam se da ce mu ovo bit jos veca motivacija za dalje Clap    sad mu je potrebna PODRSKA 
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 16:24
imam utisak da sam sinoc gledao posljednju Mirkovu borbu.
Na vrh
kone1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kone1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 16:38
nema sSmilense jos sanjas
Na vrh
kone1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kone1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 16:39
Originalno postovano od strane kone1982 kone1982 piše:

nema sanse jos sanjasLOL
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 17:04
volio bih da si u pravu
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 21:43
Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

imam utisak da sam sinoc gledao posljednju Mirkovu borbu.

I meni se isto tako čini...
Ali ako i ne, nije mu sada na kraju karijere trebao takav nokaut...al šta ćeš, pare su tu, nije ni njemu lako odoljeti LOL
Na vrh
kone1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kone1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 00:09
ma ne ............  treba bit optimista
NADA JE KURVA I ZADNJA UMIRE Cry
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 00:10
jojjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!neznam sta da kazem!!ma to nije bio on!!!,evo gledo na poslu borbu,danas doso ujutro u 7 doma,ma neznamConfusedsvi znamo kakav je borac al ovo,al jebiga moras i izgubit koju borbu sta ces!!!!ma bude se on dobio,ni prvi ni zadnji put,pa vidjeli ste sta je bilo protiv "rendlmana" pa se vratio,zasto nebi i sada!!!!vjerujem u njegov povratak!Wink"mi smo uz tebe"!!!!Clap
Na vrh
kone1982 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kone1982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 00:28
ja to isto velim Clap.............. je on je veliki borac da bi sam tako odustao
brijem da ce ovo ispravit  i tek onda al tk onda ce razmisljat o povlacenju
a mediji su ga vec POKOPALI   Cry        NEK SE SRAME Angry
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.