Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko rezanja avi filova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko rezanja avi filova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cimike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko rezanja avi filova
    Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 23:00
cao, treba mi pomoc. kako se rezu avi filovi + prevod. ja sam dosada rezala avi filove pre nerovision, ali ne mogu tu da ubacim prevod. s cim se reze onda? nero burning rom nece da uzme filmski deo fajla, kao ni prevo i stalno me upucuje na nerovision, a tamo nema mesta za prevod.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2007 u 23:36
Otvori Nero Burning Rom... Dobićeš otprilike ovakav prozor:

Ovde samo (pod 1 i 2) odrediš da li režeš CD ili DVD. Pod 3 namestiš da li nastavljaš već rezani disk (prva opcija) da li započinješ rezanje (bez zatvaranje diska - druga) ili pod tri da li nećeš da ostaviš otvoren disk!!! Klikneš na NEW.

[img=http://img404.imageshack.us/img404/9500/clip2resizeiq5.th.jpg">

Nađeš u polju 1 film (tj folder sa filmom) i on će se pojaviti u polju 2. Označiš oba fajla (prevod i film) i prevučeš ih skroz na desnu stranu... klik na BURN.

[img=http://img252.imageshack.us/img252/2975/clip3resizeab5.th.jpg">

Sad samo podesiš brzinu rezanja i klikneš na BURN....
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 20:19
super. uspela sam! hvala puno!
jos jedno pitanje, moj jedan dvd player ne cite divx-e, ali cita vcd. kako njih sa prevodom da rezem?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 20:31
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:28

ne mogu da se snadjem na onoj strani. ne mogu nista da downloadujem.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:31
Ih sad.... Klik na DOWNLOAD, pa klik na FREE, pa ukucaj onu šifru, pa download from...
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 09:36
molim te objasni mi korak po korak. koja sifra se ukucava? ja pronadjem stranicu gde je free i kliknem, ali nista se ne desava.
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 11:43
kliknes na free i izbacit ce ti pri dnu stranice sifru u obliku slike na kojoj su slova i brojevi
te slova i brojeve uneses u polje i kliknes na download
nije toliko komplicirano samo malo pogledaj

Ažurirao Sentinel - 22.Travanj/Apr.2007 u 11:43
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 17:21
kod mene se toi ne javlja. da li pricamo o sitoj stvari?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 17:35
@cimike   Ajde molim te posalji mi mail na PM, pa cu ti ja to drage volje poslati da se ne mucis. Pozdrav!
Na vrh
Cimike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cimike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2007 u 22:00

hvala, ali sam uspela danas da skinem pdf. :-)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.